BAHATO PREKINUO POZIV TOKOM INTERVJUA ZA POSAO : Evo šta ga je IZNERVIRALO, razlog je BIZARAN! (VIDEO)
Posao, Foto: Printscreen/Tik Tok/Hey9letters

URNEBESNO

BAHATO PREKINUO POZIV TOKOM INTERVJUA ZA POSAO : Evo šta ga je IZNERVIRALO, razlog je BIZARAN! (VIDEO)

Starijim ljudima deluje kao da smo lenji i da ne želimo da prolazimo kroz ono što su oni prošli, ali je u igri više faktora, rekao je kasnije mladić.

Objavljeno:

Snimak onlajn intervjua za posao 22-godišnjeg muzičara Džastina Rosa iz SAD je za kratko vreme prikupio skoro pola miliona pregleda na TikToku. Jasno je i zašto.

- Rekli ste da je ovo i vikend posao? - pita se Ros, poznat na TikToku kao Hei9letters, što je, prema NBC-u, njegovo umetničko ime za njegovu muzičku karijeru.

- Da - kratko mu odgovara gospođa koja ga intervjuiše.

- Može. To odgovara - odgovara Ros dok spušta slušalicu.

- Crvena zona je važnija - napisao je u opisu snimka, kojim je mladić mislio na emisiju koja prati NFL cele nedelje.

U intervjuu za NBC, objasnio je svoju proceduru.

- Starijim ljudima deluje da smo lenji i da ne želimo da prolazimo kroz šta su oni prošli, ali je u igri više faktora. Mnogi poslodavci ne cene svoje radnike i ne plaćaju ih dovoljno. Mladi ljudi imaju sve manje razloga da budu lojalni svom poslodavcu – tvrdi Ros.

Snimak je, očekivano, pokupio i dosta komentara. Neki korisnici društvenih medija su se dobro nasmejali, ali mnogi od njih kritikovali su Rosa.

- Ova generacija je lenja. Oni su strašni i izbirljivi, žele da ih se mazi sve vreme. Život nije sve u uživanju. A onda će kukati da nemaju para i da nisu spremni da rade - komentar je jednog korisnika iz 'starije garde'.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.