RASTE BROJ POGINULIH U RUSIJI: Život izgubile 4 osobe, najmanje 25 povređenih (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Telegram

HOROR

RASTE BROJ POGINULIH U RUSIJI: Život izgubile 4 osobe, najmanje 25 povređenih (VIDEO)

U pomenutoj zgradi, prema podacima gradskih vlasti, živi oko 600 osoba, ali još uvek nije poznato koliko je njih bilo unutra u trenutku požara

Objavljeno: 21:18h

Nakon pada vojnog aviona Su 34 u gradu Jejcu, izbio je požar na devetospratnici.

Prema poslednjim zvaničnim informacijama u požaru koji je izbio nakon što je avion pao u dvorištu stambenog kompleksa poginule su četiri osobe, dok je najmanje 25 osoba povređeno.

U pomenutoj zgradi, prema podacima gradskih vlasti, živi oko 600 osoba, ali još uvek nije poznato koliko je njih bilo unutra u trenutku požara.

Na društvenim mrežama počeo je da kruži snimak na kom se vidi kako sada izgleda zgrada, a prema prvim informacijama oštećeno je 17 stanova.

Na snimku se vidi kako iz zgrade još uvek kulja dim, dok vatrogasci pokušavaju da lokalizuju požar.

Prema pisanju ruskih medija u gašenju požara učestvuje 410 osoba.

Prema prvim informacijama na lice mesta nalaze se sve raspoložive vatrogasne ekipe, a Hitna pomoć radi na zbrinjavanju povređenih.

Ruski Istražni komitet pokrenuo je danas krivičnu istragu zbog pada aviona Su-34 u gradu Jejsku.

- Glavno vojno istražno odeljenje Ruskog istražnog komiteta pokrenulo je krivični postupak o padu aviona Su-34 u gradu Jejsku na Krasnodarskoj teritoriji - naveo je Istražni komitet u objavi na Telegramu.

Navodi se da vojni istražitelji utvrđuju okolnosti i uzroke incidenta.

Prethodno je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da se ruski supersonični lovac-bombarder Su-34 srušio u gradu Jejsku na Krasnodarskoj teritoriji, a da su se piloti katapultirali.

Kako je navelo Ministarstvo prema izveštaju katapultiranih pilota, uzrok pada aviona bilo je paljenje jednog od motora pri poletanju, kao i da se gorivo za avione zapalilo na mestu pada Su-34 u dvorištu jednog od stambenih naselja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.