EVO ŠTA JE PUTIN U HOROSKOPU! Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI
Vladimir Putin, Foto: EPA-EFE/RAMIL SITDIKOV, Profimedia

DA LI STE ZNALI?

EVO ŠTA JE PUTIN U HOROSKOPU! Ovo su njegove SLABE TAČKE, a samo jedna stvar može da ga SLOMI

Podznak Škorpija ukazuje na to da nikada ne zaboravlja i da ume itekako dobro da nagradi

Objavljeno: 14:56h

Vladimir Vladimirovič Putin rođen je 7. oktobara 1952. godine, a za predsednika Rusije izabran je 26. marta 2000. godine, u prvom krugu predsedničkih izbora.

Od 31. decembra 1999. do 7. maja 2000. godine, po dekretu predsednika u ostavci Borisa Jeljcina, vršio je dužnosti predsednika Rusije. Pre toga je bio poslednji premijer Rusije tokom Jeljcinovog mandata.

Za drugi mandat je izabran 2004. godine koji je trajao do 7. maja 2008. kada je ga je na toj funkciji nasledio Dmitrij Medvedev. Putin je izabran za drugi mandat na mestu premijera, 8. maja 2008. godine. Na predsedničkim izborima održanim 4. marta 2012. pobedio je u prvom krugu, osvojivši 63,7% glasova.

Putin je rođen u Lenjingradu (današnji Sankt Peterburg) 7. oktobra 1952. Njegova majka Marija Ivanovna Putina je bila radnik u fabrici, a otac Vladimir Spiridonovič Putin je bio regrutovan u Sovjetsku mornaricu da služi na podmornici početkom 1930-ih, a kasnije je služio u NKVD-u u saboterskoj grupi tokom Drugog svetskog rata.

Međutim malo ko zna kako su Putinu zvezde naklonjene, odnosno šta piše u astrološkoj prognozi moćnog vladara.

Putin je rođen u znaku Vage sa Suncem u jakoj konjukciji sa Saturnom u 12. polju. Ova konjukcija govori o jačini njegove ličnosti i o tome da njegova snaga dolazi kada svi misle da je sve gotovo. Njegova snaga je zapravo ono što niko ne može da predvidi i da zna jer 12. polje govori o potencijalima koje osoba krije duboko u sebi. To polje ima veliki značaj u njegovom horoskopu jer se tu nalazi i Neptun i Merkur što zapravo njemu daje jednu vrstu tajanstvenosti i da ga ljudi doživljavaju kao veliku enigmu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Kada posmatramo njegov podznak koji se nalazi u znaku Škorpije on zapravo utiče na njegovu distanciranost u odnosu na okolinu i na događaje a samim tim to doprinosi njegovoj pribranosti i racionalnosti u rešavanju svih životnih problema i situacija.

Vladar njegovog horoskopa je Pluton koji se nalazi na vrhu 10. kuće koja govori o karijeri i ambicijama što znači da je on od detinjstva fokusiran na uspeh i na ambicije koje se vide kroz nasledni faktor po majčinoj liniji. Pluton kao vladajuća planeta govori o njegovoj principijelnosti i koliko je snažna njegova ličnost i struktura te ličnosti.

Njegov Mars se nalazi u znaku Strelca što govori ogromnoj potrebi za slobodom i dokazivanjem, svoju mušku snagu pokazuje kroz veliki osećaj pravde, povezivanje sa prirodom, prema životinjama, poštovanje prema ženama. Mars u trigonu sa Plutonom daje mu veliki osećaj za realnost i kako na najbolji mogući način da usmeri svoju unutrašnju energiju.

Kada govorimo o njegovim emocijama one su predstavljene Mesecom u znaku Blizanaca što govori o veoma jakim i inteligentnim mislima, ali blizanačka brzopletost ponekad može da bude slaba tačka kada su emocije u pitanju. Ishitrene reakcije mogu biti kobne za neke poteze.

Osim tih situacija, kada su u pitanju emotivne reakcije on je veoma stabilan, brzo reaguje, ne dozvoljava da ga ponesu emocije na putu ka odlukama. Mesec se nalazi u osmom polju što govori o veoma bitnim životnim događajima u kojima dolazi zahvaljujući poslom i politici a sa druge strane ovaj Mesec predstavlja narod u horoskopu lidera, što u ovom slučaju govori o ogromnoj potrebi da se bori za svoj narod.

Ali sa druge strane može biti veoma ljut protivnik jer podznak Škorpija ukazuje na to da nikada ne zaboravlja i da ume itekako dobro da nagradi, a kada je nešto loše ili negativno, zato ume da sačeka trenutak kada je u stanju da uzvrati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.