KIJEV NA ŽESTOKOM UDARU RUSKIH SNAGA: Gradonačelnik Kličko UPOZORIO građane, "OVIM SU NAS GAĐALI"! (FOTO)
Ukrajina, Foto: Profimedia

DRAMA

KIJEV NA ŽESTOKOM UDARU RUSKIH SNAGA: Gradonačelnik Kličko UPOZORIO građane, "OVIM SU NAS GAĐALI"! (FOTO)

Kijev je opet na meti napada ruske vojske, a oglasio se gradonačelnik tog grada!

Objavljeno: 10:10h

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko kaže da je posle napada dronom izbio požar u jednoj stambenoj zgradi u prestonici. Kličko navodi da su na licu mesta lekari i vatrogasci.

Još uvek nema informacija o žrtvama. Kličko je takođe objavio upozorenje građanima na Telegramu i uputio ih da ostanu u skloništima. "Još dve eksplozije u okrugu Ševčenkov. Ostanite u skloništima", napisao je Kličko. Takođe je na Tviter postavio sliku raspadnutog drona i napisao da je time napadnut Kijev.

On je takođe pozvao i upozorio građane da ne idu u centar grada. "U centru prestonice saobraćaj je blokiran na deonicama nekoliko ulica. Apelujem na stanovnike Kijeva: ne idite u centar grada osim ako nije neophodno", kaže on. Podsetimo, jutros su se dogodile nove eksplozije u Kijevu. Eksplozije su se dogodile oko 6 sati, a oglasile su se sirene za vazdušni napad. Jedna od eksplozija čula se u blizini centra grada.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dopisnik britanskog Guardiana izvestio je iz Kijeva da su izvedena tri napada iranskim dronovima kamikazama u blizini železničke stanice, te je prikazao stanovnike u skloništu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.