BAKA SE OBEZNANILA ZBOG TORTE NA SVADBI: Bila potpuno NESVESNA svega što se dešava, jedan SASTOJAK JE BIO KOBAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JADNA ŽENA!

BAKA SE OBEZNANILA ZBOG TORTE NA SVADBI: Bila potpuno NESVESNA svega što se dešava, jedan SASTOJAK JE BIO KOBAN!

Prema rečima žrtve, njena snaja se spremala da pokuša reanimaciju u trenutku dolaska Hitne pomoći

Objavljeno:

Dvoje svatova na svadbi, uključujući jednu baku, u britanskom gradu Torkiju je hospitalizovano, nakon što su pojeli kolače sa drogom.

Baka, koja je htela da ostane anonimna, bila je bez svesti 12 sati nakon što je pojela pecivo puno kanabisa, dok je još jednoj ženi pozlilo i takođe je morala da bude prebačena u bolnicu, piše Lad Bible.

– Moja snaja mi je posle rekla da je imala problema da mi pronađe puls i da sam bila sive boje. Bila sam potpuno nesvesna svega što se dešava okolo sve dok se sledećeg dana nisam probudila u 3 ujutro u bolnici. Između venčanja i prijema, kolačići su nasumično stavljeni na sto. Ja nisam znala da su sadržali su drogu. Da sam znala nikada ih ne bih pipnula – objasnila je žena.

Prema rečima žrtve, njena snaja se spremala da pokuša reanimaciju u trenutku dolaska Hitne pomoći. Sve se odigralo brzo i iznenada.

– Bila sam dobro u jednom trenutku, a onda sam sledećeg rekla jednom od članova moje porodice da se ne osećam baš dobro. Tako mi je brzo pozlilo. Malo dete se spremalo da uzme jedan od kolača, ali su na sreću roditelji uspeli da ga spreče da pojede kolač – kazala je baka.

Torta
foto: Printscreen/Youtube

Ona dodaje da je užasava pomisao na to da je počinilac verovatno sedeo i gledao, a onda jednostavno otišao nekažnjeno.

– Nikada vam ne padne na pamet da će vas neko drogirati – kazala je ona i dodala da nikada u životu nije okusila nikakvu drogu.

Ko god da je podmetnuo “specijalne kolače” nestao je bez traga i nikada nije uhvaćen, dok se svadba nastavila kada su saznali da su obe žene u dobrom stanju. Policija je izvršila uviđaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.