IZBLAMIRAO SE PRED PUNIM STADIONOM: Momak zaprosio devojku na utakmici, a njena reakcija će vas PATOSIRATI! (VIDEO)
Prosidba, Foto: Printscreen/Twitter/@roger_farina

URNEBESNO

IZBLAMIRAO SE PRED PUNIM STADIONOM: Momak zaprosio devojku na utakmici, a njena reakcija će vas PATOSIRATI! (VIDEO)

Iako su se neki nadali da je snimak montiran, svedoci kažu da je reakcija bila iskrena

Objavljeno:

Mladić je sve isplanirao do najsitnijih detalja, ali devojka se samo okrenula i otišla. Publika je sve vreme snimala neuspešnu prosidbu, a fotografiju je objavila i hokejaška reprezentacija na čijoj je utakmici "igrala".

Mladić iz SAD zaprosio je devojku pred punim stadionom, a ona ga je odbila i pobegla sa tribina, piše Njujork post. Snimak predloga ubrzo je postao viralan, a objavio ga je i hokejaški tim na čijoj utakmici se igrao.

Iako su se neki nadali da je snimak montiran, svedoci kažu da je reakcija bila iskrena.

Skinuo je košulju i rekao, molim te, reci da. Bila je u šoku, čuo sam je kako govori šta se dešava i da ne mogu. Samo je uzviknuo je˙˙˙˙a. Svi su snimali, a publika je poludela. Samo je napustila tribinu - rekao je Dejvid Markus (17), koji je na meč došao sa ocem.

- Nakon što je otišla, on se osramotio. Rekao je mom ocu kako ga je sramota da sedi pred 20.000 ljudi bez košulje - dodaje, a iako su pokušavali da ga uteše da će se devojka sigurno vratiti, to se nije desilo.

- Držao je prsten. Plakao je i bio je veoma posramljen, a onda je samo potrčao uz stepenice sa torbicom koju je tamo ostavila. Posle toga ih više nismo videli - kaže Markus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.