KRVNIČKI UBILA DEVOJČICU (12), PA NJENO TELO NOSILA U OVOME SA SOBOM: Nezapamćeni zločin u Parizu, UŽAS!
Lola, Foto: Facebook/Delphine Daviet

JEZIVO

KRVNIČKI UBILA DEVOJČICU (12), PA NJENO TELO NOSILA U OVOME SA SOBOM: Nezapamćeni zločin u Parizu, UŽAS!

Naime, nakon što se u petak nije vratila iz škole njeni roditelji su alarmirali policiju i krenuli u potragu za njom

Objavljeno: 16:51h

Telo Lole (12) iz Pariza, pronađeno je u koferu, nedaleko od kuće u kojoj je živela samo desetak sati nakon što je porodica prijavila njen nestanak. Ono što ovaj zločin čini još monstruoznijim jeste to što je devojčicu na brutalan način ubila žena koja je potom njeno telo "vukla" sve vreme sa sobom.

Naime, nakon što se u petak nije vratila iz škole njeni roditelji su alarmirali policiju i krenuli u potragu za njom.

U noći između petka i subote u koferu beskućnik je na ulici je našao njeno telo.

Roditelji veruju da je devojčicu usmrtila žena za koju su sumnjali da ju je namamila i otela. Oni su odmah nakon nestanka na svim društvenim mrežama objavili fotografiju ženske osobe i naveli je kao otmičara.

„Uzbuna! Oteta je naša ćerka Lola. Poslednji put je viđena u društvu devojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam“, napisala je mama koja je objavila i skrinšot s nadzorne kamere.

Na snimku se vidi kako devojčica ulazi u zgradu u društvu nepoznate žene, ali nikad nije stigla do svog stana. Policija je u podrumu našla tragove borbe kao i selotejp i skalpel. Navodno ju je tada otela starija žena koja ju je namamila tako što ju je upitala za pomoć upravo oko kofera.

Od tada se na nekoliko sati devojčici gubi svaki trag.

Oko pola 12 ju je pronašao beskućnik koji je otvorio kofer. Njeno lice bilo je oblepljeno selotejpom, navodno joj je i prerezan vrat, a obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti gušenje.

Uz telo devojčice su pronađena dva broja – 1 i 0. Zasad niko ne zna što to znači.

Policija je roditelje o pronalasku tela obavestila u noći između petka i subote.

Inače, nakon hapšenja, policija je pregledanjem kamera iz okolnih ulica došla do zaključka koji je šokirao sve. Žena je sa koferom, u kojem je bila devojčica, hodala satima.

1 / 2 Foto: Profimedia

Policiji su se javili i svedoci koji su naveli da ih je žena pitala da joj pomognu da prenesu previše težak kofer do auta. Takođe su naveli i da je izgledala poremećeno.

Pored nje, nakon pronalaska devojčice je privedeno još pet osoba. Među njima je uhapšen i beskućnik koji je obavestio policiju.

Beskućnih i još jedna osoba su pušteni nakon kraćeg zadržavanja, dok su dva muškarca i dve žene zadržane u pritvoru. Tamošnji mediji ne znaju kako su oni povezani s ubistvom.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.