PENZIONERKU SPOR OKO KUĆE DOSLOVNO KOŠTA GLAVE: Investitorku odao JEZIV SNIMAK, svi gledaju u KOFER! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Daily Mail

užas!

PENZIONERKU SPOR OKO KUĆE DOSLOVNO KOŠTA GLAVE: Investitorku odao JEZIV SNIMAK, svi gledaju u KOFER! (VIDEO)

Starija žena je navodno odbijala da sama pokrije troškove

Objavljeno:

Snimak investitorke iz Velike Britanije koja vuče ogromni kofer sa telom žrtve, sa kojoj se posvađala oko kuće koju je trebala da nasledi, objavljen je juče na suđenju za ubistvo u Londonu.

Džema Mičel (38) je navodno ubila 67-godišnju penzionerku Mi Kuen Čong u njenoj kući na Vembliju 11. juna prošle godine, pre nego što se 15 dana kasnije odvezla više od 320 kilometara dalju u letovalište Salkomb kako bi se otarasila obezglavljenog tela, piše Dejli Mejl.

Čongovu je pronašla jedna porodica tokom šetnje kroz obližnju šumu. Glava joj je bila “čisto odsečena” i desetak metara dalje od tela. Otkriveno je i da je Mičel na studijama naučila da secira tela.

Na suđenju je rečeno da je motiv za ubistvo bio spor oko popravke kuće vredne nekoliko stotina hiljada funti u kojoj je Čong živela zadnjih 30 godina. Starija žena je navodno odbijala da sama pokrije troškove, pa ju je optužena pretukla i odsekla joj glavu.

Investitorka je, prema testamentu penzionerke, koja je bila sama i izdavala deo kuće, trebala da nasledi objekat. Međutim, Mičelova ju je pritiskala da joj ga odmah prepiše kako bi ona mogla da izbegne plaćanje poreza na nasledstvo. Napetost je eskalirala kada je povrh toga otkrila da njena žrtva ne želi da plati neophodne popravke.

Mičel je bezbednosna kamera snimila kako dolazi u dom penzionerke sa velikim plavim koferom. Pet sati kasnije izašla je na ulicu sa dva kofera. Onaj koji je donela je očigledno pio pun, a pored je vukla i manji crveni sa raznom dokumentacijom.

Porotnici su takođe čuli da je „nešto crno“ prekrivalo levu ruku Mičelove.

Ona je zatim, posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, uspela da zaustavi taksi koji je odvezao do njene kuće. Tamo je natovarila telo u gepek svojih kola i kasnije ga odvezla do Salkomba.

Tužilac je na suđenju otkrio da je poslednja poruka koju je penzionerka poslala investitorki bila da “ne priča više sa njom o kući ili parama, jer ih to obe stresira”.

Mičelova je negirala sve optužbe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.