NOVI DETALJI O NEVIĐENOM HORORU: Traga se za majkom DECE čija su TELA nađena u KOFERU, evo šta se desilo sa OCEM!
Koferi, Foto: Profimedia

KOŠMAR KAKAV SVET NE PAMTI!

NOVI DETALJI O NEVIĐENOM HORORU: Traga se za majkom DECE čija su TELA nađena u KOFERU, evo šta se desilo sa OCEM!

Porodica koja je kupila kofer nije osumnjičena za ubistvo mališana

Objavljeno:

Otac dvoje dece čija su tela pronađena u koferu koji je jedna porodica kupila na aukciji u Novom Zelandu preminuo je od raka nekoliko godina pre nego što je njegova žena napustila Južnu Koreju, saopšteno je.

Prema prvim rezultatima istrage dečak i devojčica, za koje se veruje da su u trenutku smrti imali oko deset godina, preminuli su pre četiri godine. Njihova tela pronašla hje jedna porodica iz Oklanda, koja je pomenute kofere kupila na aukciji 11. avgusta.

Kada su otvorili kofer i videli šta se u njemu nalazi, odmah su pozvali policiju. Tela su odneta na obdukciju i ubrzo je javnost saznala da su u pitanju dečak i devojčica.

Porodica koja je kupila kofer nije osumnjičena za ubistvo mališana.

Kofer, Koferi
foto: Profimedia

Novi Zeland i Južna Koreja zajedno učestvuju u istrazi i trenutno tragaju za majkom dece, jer su u međuvremenu saznali da je otac dece preminuo od raka godinu dana pre nego što su se ona sa decom preselila.

Za ženom se intenzivno traga, a policijske službe veruju da se ona nakon smrti svoje dece ponovo vratila u Južnu Koreju 2018. godine, piše Independent.

Izvor iz policije rekao je za Reuters da je u pitanju žena, rodom iz Koreje, koja je imala državljanstvo Novog Zelanda.

1 / 4 Foto: AP

Policija je saopštila da je identitet dece potvrđen, ali ne žele da u javnosti otkrivaju više detalja iz zakonskih razloga.

- Još uvek traje istraga i trenutno radimo na utvrđivanju okolnosti pod kojima su deca preminula. Takođe naš tim radi na tome da osobu ili osobe koji su odgovorni za smrt dece budu uhvaćeni - saopštila je policija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.