NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Ćerka (3) pronađena pored MRTVE MAJKE, prijatelj ugledao STRAVIČAN PRIZOR! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Nicole Barnes

UŽAS!

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Ćerka (3) pronađena pored MRTVE MAJKE, prijatelj ugledao STRAVIČAN PRIZOR! (FOTO)

Njen suprug (36) koji je otpušten pre nekoliko nedelja, sada je samohrani otac četvoro dece, Nieva (10), Skota (7), Toma (5) i Delila (3)

Objavljeno:

Majka je pronađena mrtva na sofi pored svoje trogodišnje ćerke nakon što su nastavnici prijavili njen nestanak sa školskog trčanja.

Nikol Barns (29) nikada se nije pojavila da pokupi svoje drugo troje dece, što je navelo školu da pozovu njenog partnera Krega Šarnoka. Prijatelj je otišao da proveri mamu četvoro dece i pokušao je da je reanimira, ali joj nije bilo spasa.

Bolničari su je proglasili mrtvom na imanju u Botlu, u Britaniji.

Uzrok njene smrti trenutno nije poznat, ali je porodica potvrdila da je bila "u formi i zdrava".

Njen suprug (36) koji je otpušten pre nekoliko nedelja, sada je samohrani otac četvoro dece, Nieva (10), Skota (7), Toma (5) i Delila (3).

Plaši se da neće moći ponovo da radi jer mora da se brine o Tomu koji je autističan. Gospođa Barns je opisana kao „prelepa duša“ i „niko na svetu ne bi mogao da kaže lošu reč o njoj“.

- Upravo je preminula na kauču, bila je apsolutno prelepa mlada devojka, nije imala lošu kost u telu. Bila je apsolutno neverovatna mama i sve je radila sa takvom gracioznošću. Imala je mnogo problema sa uvođenjem svog petogodišnjaka u školu zbog njegovog autizma, ali nije prestala. Borila se i borila dok on nije dobio sve što mu je ikada trebalo, rekla je rođaka Kim.

Gospođa Džovet je takođe objasnila da kada su lekari pogledali u kameru zvona na vratima, otkrili su da je Nikol prestala da otvara vrata dva sata pre nego što je pronađena.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook/Nicole Barnes

Porodica sada pokušava da se pomiri sa gubitkom, a gospođa Džovet kaže da najstarije dete „pokušava da bude kao njena mama“.

Dodala je:

- Nieve je preuzela ulogu majke i pokušava da bude kao njena mama i da pomogne da se brine o svima, ali to ne bi trebalo da radi. Ovako je videla svoju mamu, kao nekoga ko brine o svima. Ovo će biti jako teško za Krega. Toliko je tužno što je izgubila život i ostavila svoje četiri jadne bebe iza sebe, piše Metro.co.uk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.