OJADIO ŽENU ZA 31.000 EVRA: Žrtva prevare mu SAMA POSLALA pare
Ilustracija, Foto: AP, Ilustracija

prevara godine

OJADIO ŽENU ZA 31.000 EVRA: Žrtva prevare mu SAMA POSLALA pare

Par se upoznao na Instagramu u junu ove godine, a njegov profil je bio pun slika iz vasione

Objavljeno:

Da su internet prevare ozbiljan problem, naročito za stariju populaciju, već smo svi svesni, ali ipak, tu i tamo se pojavi priča koja odskače od klasičnih scenarija. Tako je u Japanu 65-godišnjakinja ostala bez poveće svote novaca jer je poverovala osobi koja se predstavila kao astronaut koji se “zaglavio” u svemiru.

Par se upoznao na Instagramu u junu ove godine. Njegov je profil bio pun slika svemira, pa joj je rekao da je on ruski astronaut na svemirskoj stanici, prenosi Dejli mejl.

Svemir
foto: Kineski radio Interancional

Muškarac je ubrzo počeo ženi da govori da je voli i da želi da se uda za nju, da će se preseliti u Japan gde mogu da započnu svoj zajednički život. Muškarac je 65-godišnjakinji objasnio kako mu je potreban novac jer ne može da priušti povratak raketom na Zemlju sa svemirske stanice.

Ona mu je u razdoblju od 19. avgusta do 5. septembra poslala nešto više od 31.000 evra. Nakon nekog vremena, ipak je posumnjala u njegovu priču, pa ga je prijavila policiji koja slučaj trenutno istražuje kao “romantičnu prevaru”.

(Espreso / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.