SKANDALOZAN SNIMAK IZ DOMA ZA STARE! Penzionerima nije bilo dobro, goli striperi ih PREZNOJILI, prizor krije ISTINU
Striptizeri na delu, Foto: Print Screen Youtube

SVE IMA SVOJE

SKANDALOZAN SNIMAK IZ DOMA ZA STARE! Penzionerima nije bilo dobro, goli striperi ih PREZNOJILI, prizor krije ISTINU

Šokantan snimak stripera i striptizeta u staračkom domu koje je angažovala fondacija "Una Mano Amiga" prošao bi kao bezlazeno da nije...

Objavljeno:

Snimak zabaležen u staračkom domu u Kartagini možda je napravljen s ciljem da se podigne svest o najstarijim građanima i kako i na koji način im treba pomoći, između ostalog i kako ih uključiti u svakodnevni život, međutim, nekonvencionalna metoda "zabavljanja" najstarijih naišla je na burne reakcije.

Šokantan snimak stripera i striptizeta u staračkom domu koje je angažovala fondacija "Una Mano Amiga" prošao bi kao bezlazen video na društvenim mrežama da nije sugestivnog igranja i golotinje što je dovelo do "srčanog udara" jedne od korisnica doma za stare.

"Nisam očekivala da će ovo desiti. Zaista sam želela da ih zabavimo i jako mi je žao zbog ove neprijatne situacije", napisala je striptizeta Nađa Kartagina koja je bila na nastupu u staračkom domu.

Naime, na snimku nakon što su tri golišava muškarca igrala oko žene, iznenadno je pozlilo i morala je da reaguje Hitna pomoć. Ubrzo nakon što je video postao popularan praćen negativnim i burnim reackije, Nađa je odmah odgovorila da je ceo video nameštaljka, ali da je nameštaljka sa ciljem.

Striptizeta Nađa Kartagina rekla je da je sve nameštenoFoto:Instagram

"Sve smo ovo 'namestili' i osmislili da bi gradonačelnik video u kakvim uslovima žive naši najstariji građani. Niko nije radio ništa protiv svoje volje. Sve što želim je da pomognem ljudima", zaključila je ona.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.