UČITELJ SE ODAO PERVERZIJAMA I TO U POTPUNOSTI: Jedan odlazak u STRIPTIZ BAR mu je promenio ŽIVOT ZAUVEK! (FOTO)
Bivši učitelj, Foto: Printscreen/Instagram/cxwow1

kakva promena!

UČITELJ SE ODAO PERVERZIJAMA I TO U POTPUNOSTI: Jedan odlazak u STRIPTIZ BAR mu je promenio ŽIVOT ZAUVEK! (FOTO)

Kakva priča jednog muškarca

Objavljeno: 18:45h

Bivši učitelj koji je napravio neobičnu promenu karijere i postao zvezda filmova za odrasle – i od tada je snimio više od 4.000 scena.

Kristijan
foto: Printscreen/Instagram/cxwow1

Kristijan je veteran industrije za odrasle, koji je prvi počeo da snima gej scene sa muškarcima. Sada vodi sopstvenu producentsku kompaniju dok nastavlja da snima scene sa devojkama koje angažuje.

Ali, pre nego što je postao odrasla zvezda, Kristijan je radio kao učitelj i razgovarao je sa rediteljkom e Holi Rendal u njenom podkastu „Nefiltrirani“ o tome kako je došlo do njegovog neobičnog preokreta u karijeri.

Kristijan je priznao da je bio nastavnik istorije pre nego što se okrenuo novom zanatu pa su ga pitali: „Kako je čovek iz malog grada u Teksasu koji predaje istoriju u srednjoj školi postao velika zvezda?

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/cxwow1

„Predavao sam u malom gradu, zbog čega sam bio jadan jer sam bio samac i zarađivao samo 38.000 dolara godišnje“, priseća se on.

„To je bio samo najgori život, a ja sam bio samo jadan jer sam bio mlad i u odličnoj formi. Samo si samac i jadan i to je jednostavno sranje."

Kristijan je objasnio da je njegova neverovatna promena u karijeri počela kada je otišao na odmor u San Francisko i upoznao zvezdu u striptiz klubu.

Dodao je: „Upoznao sam je i dogovorili smo se, i možda smo se, a možda i ne je*ali te noći, sledeće noći, svake noći kada sam bio tamo. I upravo smo na kraju imali dugoročnu vezu na daljinu."

Zatim se upoznajući sa prijateljima na događajima, Kristijan se povezao sa industrijom za odrasle dok je još uvek radio kao učitelj.

„Duga priča, nakon nekoliko godina preselio sam se u Vegas“, nastavio je. „Znao sam za posao, ona je uvek govorila, ’mogao bi ovo da uradiš ako želiš‘.

Kristijan se prisetio da je bio šokiran ponuđenim novcem kada ga je producent zamolio da snimi svoju prvu gej scenu.

„Bio je kao ako želiš da snimiš gej film, onda izvoli. I ne samo to, platićemo vam 2500 dolara i platićemo da odete u San Francisko i platite hotel.

Kristijan
foto: Printscreen/Instagram/cxwow1

„U međuvremenu sam zarađivao 2000 dolara svake dve nedelje, i bio sam u fazonu za 2500 dolara? Uradiću sve!“

Sada, pošto je tokom duge karijere snimao i gej i strejt, Kristijan je rekao da nije žalio zbog promene karijere, ali je priznao da je od tada izuzetno naporno radio.

Upitan koliko scena trenutno snima mesečno, glumac je odgovorio: „25-30, previše. Prošle godine sam uradio 289 scena. „Sada sam radio preko 4.000 scena... Radio sam 250-300 scena svake godine od 2003.

Uprkos tome, Kristijan je tvrdio da nikada nema dana na snimanju kada se muči da nastupi.

„Pucam samo devojke koje angažujem, tako da ih neću zaposliti ako su ružne i ne želim da imam seks sa njima“, predložio je. "Ja kontrolišem celu stvar, tako da nema pritiska."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.