OGLASIO SE PESKOV O NAPADIMA NA KIJEV: Izustio je samo jednu rečenicu!
Foto: Profimedia

rat u ukrajini

OGLASIO SE PESKOV O NAPADIMA NA KIJEV: Izustio je samo jednu rečenicu!

Kancelarija ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog izvestila je o napadima na energetske objekte u Zaporožju, Vinici, Sumi i Žitomiru

Objavljeno: 12:04h

"Udari na Ukrajinu se odvijaju u okviru specijalne operacije, moramo sačekati komentare ruskog Ministarstva odbrane", rekao je Dmitrij Peskov, portparol predsednika Ruske Federacije.

Svetski mediji u ponedeljak ujutru počeli su da izveštavaju o eksplozijama u Kijevu i Kijevskoj oblasti, a pod raketnim napadima su bili i Harkov, Odesa, Dnjepropetrovsk, Lavov i Lavovska oblast, Ivano-Frankovsk, Ternopoljsk, Hmeljnicki, Konotop, Rivne i Poltava.

Osim toga, kancelarija ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog izvestila je o napadima na energetske objekte u Zaporožju, Vinici, Sumi i Žitomiru.

Zelenski je rekao da vazdušni napadi ne prestaju širom Ukrajine. Nakon eksplozija u nekim područjima nije bilo struj i vode.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/EDUARDO MUNOZ / POOL

- Sve se ovo dešava u okviru specijalne vojne operacije, a što se tiče ovih udara, onda, naravno, treba da sačekamo komentare Ministarstva odbrane i da uputimo pitanja konkretno Ministarstvu odbrane - rekao je Peskov novinarima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.