VODIO LJUBAV SA STARIJOM KOLEGINICOM, PA SE POHVALIO OCU: Čovek u trenutku PREBLEDEO, izustio ovu JEZIVU REČENICU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK NAD ŠOKOVIMA

VODIO LJUBAV SA STARIJOM KOLEGINICOM, PA SE POHVALIO OCU: Čovek u trenutku PREBLEDEO, izustio ovu JEZIVU REČENICU!

Sledeći dan na poslu je bilo malo neprijatno, ali uskoro sam završavao s praksom i bio sam uveren da s nama neće biti ništa ozbiljno

Objavljeno: 12:12h

Mnogi ljudi se još u najranijem detinjstvu suoče sa svom surovošču života. To je doživeo i jedan mladić koji je potom podelio svoju ispovest i zatražio iskreni savet.

Naime, on je opisao kako je odrastao bez majke, i kako je izgledalo njegovo teško detinjstvo, ali i šta se dogodilo tokom jednog uobičajenog dana na poslu.

– Mama me ostavila kad sam bio jako mali i vaspitao me je tata. Imam 22 godine. Tata nikad nije puno o njoj pričao, jedino što mi je rekao jeste da je počela da se druži s nekim sumnjivim ljudima i da je brzo zastranila. Nakon toga, moj otac se brzo ponovo oženio.

Odrastao sam u kući u kojoj je razgovor o mojoj majci bio tabu tema. Prošlog leta sam diplomirao i ubrzo dobio posao praktikanta u jednoj finansijskoj firmi. Moja mentorka je bila jako glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama.

Nakon nekog kratkog vremena, počela je sve više sa mnom da radi i uči me svim tajnama našeg posla. Tokom idućih par meseci smo saznali da imamo puno zajedničkih interesa i počeli smo da razgovaramo i o svojim privatnim životima. Počela je da mi se sviđa.

Jedan dan predložio sam joj da nakon posla odemo na piće. Svidela joj se ideja i taj dan nakon posla smo otišli u obližnji bar. Ostali smo do dugo u noć pričajući i zabavljajući se.

Dejt
foto: Profimedia

To veče sam završio u njenom stanu. Imali smo fantastičan intimni odnos. Nemam puno isksutva u tome, ali ona je tačno znala što treba da uradi da bih se opustio. Bilo je savršeno.

Sledeći dan na poslu je bilo malo neprijatno, ali uskoro sam završavao s praksom i bio sam uveren da s nama neće biti ništa ozbiljno.

Nedugo nakon toga, rekao sam tati za nju i savršen odnos koji sam imao. Pokazao sam mu njene fotografije koje mi je poslala. Pitao me je kako se zove, a kad sam mu odgovorio, naglo je prebledeo i zaćutao.

Pitao sam ga je li dobro, a on je samo nerazgovetno odgovorio kako mora da izađe na vazduh. Nakon pola sata tata se vratio i rekao je da mora nešto da mi kaže. Žena na fotografijama je bila moja majka. Prvo sam mislio da se šali, ali kad sam video koliko je ozbiljan, ostao sam u šoku.

Rekao je i da je nije video sto godina da bi je uvek prepoznao. Kad sam ponovo pogledao fotografije, primetio sam sličnost.

Ne volim svoje ime pa se često predstavljam s nadimkom, a imam jako često prezime, pa pretpostavljam da ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Ne mogu da verujem, potpuno sam užasnut s ovim što se dogodilo. Kako dalje? Šta sad da radim? – zapitao se on.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.