KIDNAPOVAO DETE (1) SVOJE DEVOJKE POD PRETNJOM PIŠTOLJA: Usledilo nešto još GNUSNIJE, da li je ovo MOGUĆE? (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ NBC News

HOROR NAD HORORIMA

KIDNAPOVAO DETE (1) SVOJE DEVOJKE POD PRETNJOM PIŠTOLJA: Usledilo nešto još GNUSNIJE, da li je ovo MOGUĆE? (VIDEO)

On je uhapšen i optužen za kidnapovanje, korišćenje maloletnika kao štita, pružanje otpora uz nasilje, zanemarivanje dece, bekstvo i bežanje i nesavesnu vožnju

Objavljeno:

Muškarac sa Floride uhapšen je nakon što je kidnapovao jednogodišnjeg dečaka svoje devojke i poveo policiju u poteru pre nego što je dete iskoristio kao živi štit ispred Mekdonaldsa prošle nedelje, saopštile su vlasti.

Kancelarija šerifa okruga Flagler odgovorila je na kuću u Bunker Lejnu u Palm Koustu, oko 60 milja južno od Džeksonvila, uveče 27. septembra zbog izveštaja o mogućoj otmici deteta, navodi se u saopštenju za javnost.

Brendon Leoner, 27, dečko majke deteta, oteo je jednogodišnjaka "dok je bio naoružan pištoljem i vozio se sa detetom u krilu dok je izlazio iz rezidencije", saopštila je šerifova kancelarija.

Poslanici su pokušali da povuku Leonera nakon što je neoprezno vozio kroz sredinu i projurio na Bele Tere Parkvai, saopštila je šerifova kancelarija.

Nije se povinovao i umesto toga je pobegao na istok na Državni put 100, vozeći se kroz nadolazeći saobraćaj, pre nego što je skrenuo na parking Mekdonaldsa u tržnom centru, navodi se u saopštenju.

Leoner je izašao iz svog vozila u blizini McDonald's drive-thru-a sa jednogodišnjakom u naručju, koristeći dete kao živi štit i odbijajući da sluša komande da spusti dete, saopštile su vlasti.

Nakon kratkog zastoja, poslanici su upotrebili šoker na Leoneru i spasili dete, rekli su.

Leoner je pokušao da pobegne i da se odupre hapšenju, ali su ga pas K-9 i šoker stavili pod kontrolu i stavljene su mu lisice, saopštila je šerifova kancelarija.

„Evo slučaja situacije u porodici koja postaje nasilna, dovodeći jednogodišnje dete i nevine vozače u opasnost“, rekao je šerif okruga Flagler Rik Stali u saopštenju.

Na sreću, dete nije povređeno i brzo se ponovo spojilo sa majkom.

Leoner je uhapšen i optužen za kidnapovanje, korišćenje maloletnika kao štita, pružanje otpora uz nasilje, zanemarivanje dece, bekstvo i bežanje i nesavesnu vožnju.

On je u nedelju ujutro odveden u medicinski centar da mu se zbrine zadobivene rane i prebačen je u zatvor za zatvorenike šerif Peri Hol, gde ostaje na kauciji od 61.000 dolara, rekao je za NBC njuz šerifov portparol Mesod Bendajan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.