ŽENI RAZBIO GLAVU STOLICOM, ĆERKU NOKAUTIRAO PESNICOM: Splićanin poludeo iz BIZARNOG RAZLOGA, ovo je UŽAS!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas u hrvatskoj

ŽENI RAZBIO GLAVU STOLICOM, ĆERKU NOKAUTIRAO PESNICOM: Splićanin poludeo iz BIZARNOG RAZLOGA, ovo je UŽAS!

Kako se i ranije ponašao nasilno, žena je pokušala da sve prebaci na šalu, kako bi izbegla fizički napad

Objavljeno:

Sud u Splitu je odredio jednomesečni zatvor 56-godišnjem pomorcu koji je u nedelju, nervozan zbog rezultata izbora u BiH, udario suprugu stolicom u glavu, pa šakom udario svoju ćerku.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla Slobodna Dalmacija, Splićanin je u alkoholisanom stanju gledao emisiju koja je pratila izbornu noć u BiH.

Njega je, kako pišu tamošnji mediji, iznerviralo ženino srpsko-bošnjačko poreklo i počeo je da je vređa i naziva pogrdnim imenima.

Kako se i ranije ponašao nasilno, žena je pokušala da sve prebaci na šalu, kako bi izbegla fizički napad. Ali, nasilnik je uzeo jastuk i počeo da je udara. Potom je sa svojih 110 kilograma legao na nju stavio joj jastuk stavio na glavu.

Ženi stolicom razio glavu

Tada je njihova punoletna ćerka izašla iz sobe i vikala na oca da pusti majku. Prema policijskom izveštaju, to je ženi spasilo život jer je suprug mogao da je uguši. Nasilnik je tada krenuo prema ćerki, majka je stala između njih, a on izgubio ravnotežu i pao.

Nakon što je ćerka pokušala da ga smiri, otac ju je uhvatio za vrat. Majka ga je povlačila, što ga je kratko omelo, ali onda je ćerku udario šakom u glavu. Supruga ga je tada polila vodom, on se okrenuo prema njoj, spotakao se i pao, te udario glavom o pod. Od siline udarca potekla mu je krv, što ga je dodatno razbesnilo.

Suprugu je gurnuo na pod, uzeo stolicu i njom je dva puta udario. Prvi udarac je dobila u ruku, a drugi joj je razbio glavu. Majka i ćerka su uspele da pobegnu iz stana i pozovu policiju.

Hrvatska policija
foto: Profimedia

Nasilnik je uhapšen, a žena je prevezena u Hitnu pomoć, gde joj je ušivena glava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.