MALIŠAN PRIMLJEN U BOLNICU U KATASTROFALNOM STANJU: Kad čujete šta mu je maćeha MONSTRUM uradila SABLASNUĆETE SE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR!

MALIŠAN PRIMLJEN U BOLNICU U KATASTROFALNOM STANJU: Kad čujete šta mu je maćeha MONSTRUM uradila SABLASNUĆETE SE!

Maćeha nije identifikovana da bi se zaštitio identitet deteta

Objavljeno:

Maćeha je uhapšena i optužena za zlonamernu kastraciju nakon što je njen posinak doveden u bolnicu sa opekotinama i povredama po celom telu, uključujući i genitalije, rekli su poslanici Severne Karoline za novine.

Dete je u julu dovezeno u centar za hitnu medicinsku pomoć u Vilsonu sa opekotinama trećeg stepena, kao i sa „povredama glave, lica, ruku, nogu, leđa i genitalija“, izvestio je VRAL.

Medicinsko osoblje je utvrdilo da rane nisu samonanete i da neke od njih nisu aktuelne i izgleda da su „u procesu zarastanja“, navodi CBS17.

Kancelarija šerifa okruga Vilson je 29. jula primila uputnicu od okružnog odeljenja za socijalne usluge u kojoj se kaže da je dete moguće zlostavljano, navodi VNCT.

Starost deteta nije navedena u novinskim izveštajima. Poslanici su uhapsili detetovu maćehu 30. septembra, navodi VRAL.

Lisice, Hapšenje
foto: Profimedia

Ona se suočava sa više optužbi, uključujući pokušaj ubistva, zlonamernu kastraciju, otmicu prvog stepena i tri tačke za krivično delo zlostavljanja dece sa teškim povredama, izvestio je CBS17.

Maćeha nije identifikovana da bi se zaštitio identitet deteta. Ona je zadržana pod garancijom od 2 miliona dolara, prema VRAL-u.

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.