ŽENA MONSTRUM BACILA NOVOROĐENČE U KANALIZACIJU, A ONDA JE NAIŠAO ČOPOR PASA: Sve je snimljeno! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/The Tribune

horor!

ŽENA MONSTRUM BACILA NOVOROĐENČE U KANALIZACIJU, A ONDA JE NAIŠAO ČOPOR PASA: Sve je snimljeno! (VIDEO)

Snimljen je i trenutak kada je dete bačeno u kanalizaciju

Objavljeno: 09:15h

Nedugo nakon rođenja bebe u Indiji (tek nekoliko sati, prema lekarima), to novorođenče je ostavljeno na najgorem mogućem mestu – u odvodu kanalizacije.

Neidentifikovana beba, čiji roditelji nisu poznati, bila je hospitalizovana, nakon što je izbavljena od neverovatnog spasitelja.

Naime, na jednom snimku, koji je zabeležen u Harijani, Indiji, vide se tri psa lutalice koji dolaze do odvoda, njuše ga i istražuju, pokušavajući da otkriju odakle dopire buka. Nakon nekog vremena, jedan odlazi, ali ostala dva psa ostaju kako bi istražila.

Nakon što su ušla u odvod, dva junačka psa učinila su nešto neverovatno. Naime, uspela su da zrgabe novorođenče i da ga izvuku na otvoreno. U isto vreme, prolazio je jedan motociklista. Jedan od pasa odvukao je bebu do kraja ulice, gde je udaljeno od opasnosti.

Psi lutalice su počeli da laju nakon što su izvukli dete

Prema indijskom The Timesu, nakon što su psi izvukli dete iz kanalizacije, počeli su da laju, čime su privukli pažnju ljudi u blizini.

Nakon što je pronašao dva psa lutalice s jedva živim novorođenčetom, jedan muškarac brzo je odvezao malenu devojčicu u bolnicu.

Sićušno telo devojčice navodno je bilo zamotano u plastiku. Lekari su joj dijagnostikovali nekoliko povreda glave. Ali, dete je bilo živo, što je bilo neverovatno.

Ona je verovatno dete koje je rođeno prerano, nakon sedam meseci trudnoće – rekao je glavni lekar Dineš Kansal.

– Odlučili smo da je zadržimo na posmatranju, jer bi prebacivanje moglo da bude za nju opasno po život – rekao je tada lekar.

Snimak prikazuje ženu koja je bacila novorođenče u kanalizaciju nakon čega je pobegla

Ista kamera koja je snimila čudesno spasavanje deteta, snimila je i trenutak kada je dete bačeno u kanalizaciju.

Policija je pregledala snimak neidentifikovane žene, koja je bacila dete u kanalizaciju pre nego što se užurbano udaljila.

Policija je izjavila da će malena devojčica da ostane hospitalizovana i da u građanskoj bolnici u Harijani nastavljaju da se bore za njen život.

Ali, zahvaljujući njenim junačkim spasiteljima (životinjskim i ljudskim), uprkos okrutnostima kroz koje je prošla tokom svojih prvih sati života, beba je dobila drugu priliku za život.

(Espreso/Times of India)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.