OLGA JE SAHRANILA BRATA ANDREJA BEZ GLAVE! Već godinu dana je traži, a onda se desilo NEOBJAŠNJIVO!
Ilustracija, Foto: EPA / BRAIS LORENZO

jezivo

OLGA JE SAHRANILA BRATA ANDREJA BEZ GLAVE! Već godinu dana je traži, a onda se desilo NEOBJAŠNJIVO!

U međuvremenu traje suđenje čoveku koji je priznao ubistvo, ali je onda povukao priznanje

Objavljeno: 14:21h

Ruskinja Olga Katajceva je policiji prijavila kako je njen brat Andrej Tiriškin (37) iz Novosibirska nestao bez traga 19. juna 2021. godine, a nakon toga je, preko snimka sigurnosne kamere na njegovoj kući, otkriveno da je kidnapovan.

Njega su, kako piše Komsomolskaja pravda, polugolog, pod pretnjom pištoljem odvela na groblje četiri muškarca i jedna žena, gde je pronađen mrtav. Najjeziviji detalj i ovako stravičnog zločina bio je taj što je telokasnije, pod nejasnim okolnostima, obezglavljeno.

– Muškarac, koji je imao pištolj u rukama je priveden. Rekao je da je pucao na mog brata – počinje Olga mučnu ispovest za KP Novosibirsk.

Ona je odmah uočila veliku kontradikciju između rezultata autopsije i onoga što joj je policija saopštila.

Pitala sam sve gde je glava. Zašto smo sahranili telo bez glave? Prvo su nam rekli da je kod stručnjaka. A onda se ispostavilo da je niko od stručnjaka nije odneo. Znači ona ne postoji? Kako je to uopšte moguće? A zašto nam je ranije rečeno da su našli rupe od metaka u lobanji? A u zaključku obdukcije su napisali i da su uočena četiri preloma lobanje – ispričala je Olga.

Očajna žena je napisala žalbu predsedniku Istražnog komiteta Aleksandru Bastrikinu. Nakon toga, Olga je pozvana na razgovor gde su joj kazali da je lobanja u arhivi Odeljenja za sudsku medicinu u Novosibirsku. Olga će moći da uzme bratovu glavu tek nakon sudske presude, da bi je zakopala pored Andrejevog tela.

U međuvremenu traje suđenje čoveku koji je priznao ubistvo, ali je onda povukao priznanje.

Međutim, na suđenju se desio još jedan preokret kada su izneti detalji iz istrage. Naime, navodno je Tiriškin sa još troje ljudi došao kod optuženog kome su hteli da naplate dug njegove supruge od 30 hiljada rubalja (oko 62.400 dinara), ali nisu nikoga našli. Optuženi je to saznao, pa je pijan zvao Tiriškina dva sata kasnije da ga pita šta hoće od njegove žene. Odmah posle toga je organizovao otmicu i ubistvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.