ZAHAROVA OPLELA PO AMERICI, UDARILA JAKO: Slušajte samo šta je sve IZGOVORILA, ceo svet se TRESE NAKON OVOGA!
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

NEMA TOG NOVCA!

ZAHAROVA OPLELA PO AMERICI, UDARILA JAKO: Slušajte samo šta je sve IZGOVORILA, ceo svet se TRESE NAKON OVOGA!

U Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i oslobođenim teritorijama u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, od 23. do 27 septembra su održani referendumi o pridruživanju Rusiji

Objavljeno:

SAD su praktično postale strana sukoba u Ukrajini, saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Narode u Donbasu, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, nisu uspjeli da vas slome, a Vašington je još jednom pokazao da nema dodira s realnošću, postajući, zapravo, strana u sukobima - rekla je Zaharova.

Ona je podsetila da su ukrajinske snage koristile američke višecevne raketne bacače HIMARS tokom referenduma u pomenutim oblastima, te da vojska Ukrajine koordiniše mete sa američkom vojskom, odnosno njenom komandom.

- Očigledno je cilj ovih terorističkih napada da se zastraši narod i natera da odustane od svog izbora - istakla je Zaharova i skrenula pažnju na to da je Kongres SAD izdvojio dodatnih 12 milijardi dolara za Kijev.

- Nema tog novca koji će pomoći kijevskom režimu da vrati kontrolu nad narodom koji je izabrao slobodu umesto prinude - dodala je.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

U Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i oslobođenim teritorijama u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, od 23. do 27 septembra su održani referendumi o pridruživanju Rusiji. Velika većina glasača podržala je pripajanje Rusiji.

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.