MARIJA IZVODILA CRNU MAGIJU NA DEČAKU, PA GA UBILA: Motiv koji se krije iza toga je JEZIV, čak i OČUH UMEŠAN
Marija Kornejeva, Foto: Printscreen/East2west News

horor

MARIJA IZVODILA CRNU MAGIJU NA DEČAKU, PA GA UBILA: Motiv koji se krije iza toga je JEZIV, čak i OČUH UMEŠAN

Prilikom pretresa njene kuće, pronađeni su mnogi simboli crne magije, pa je bilo jasno čime se ona bavila

Objavljeno:

Ruskinja Marija Kornejeva (29), trostruka šampionka u biatlonu, osumnjičena je za ubistvo 15-godišnjeg Romana Fedulova, posinka svog partnera Vladislava Cikunova (52) dok je izvodila ritualni simbol.

Očuh preminulog dečaka koji je svedočio u policiji, rekao je da je njegova partnerka samo nameravala da uplaši njegovog posinka.

Prema njegovim rečima, on i Marija Kornejeva planirali su da ona ošamuti Romana automehaničarskim ključem, pre nego što mu nožem na leđima ureže zvezdu, prenosi Dejli star.

Roman Fedulov
foto: Printscreen/East2west News

Umesto njihovog prvobitnog “plana”, šokirana Marija je rekla Vladislavu da je ubila dečaka, a telo nesrećnog Romana pronađeno je 13. oktobra u napuštenom bunaru na jednoj livadi u Rjazanskoj oblasti.

Cikunov je osumnjičen da je kidnapovao svog posinka iz prvog braka koji je okončan u momentima kada je počeo da se zabavlja sa Kornejevom.

Vladislav Cukunov
foto: Društvene mreže/east2west news

JEZIV MOTIV

On se, prema navodima tamošnjih medija, zainteresovao za vradžbine da bi na taj način naterao bivšu suprugu Elenu da mu se vrati.

Cikunov je tvrdio da su samo hteli da dečaku na leđima izrežu zvezdu petokraku.

– Marija je uzela ključ iz alata koji je umotala u tkaninu i lovački nož. Rekao sam joj da pazi da ga ne ubije, na šta je ona samo rekla da će ga onesvestiti. Čekao sam u automobilu, a ona se vratila uznemirena i rekla mi je da ubila dečaka – naveo je Cikunov u svedočenju Ruskom istražnom komitetu.

Navodno je otkrio da je dečak mrtav sa dve ubodne rane, dok je Kornejeva tvrdila da je Cikunov ubio dečaka, a da je ona obrisala krv.

Prilikom pretresa njene kuće, pronađeni su mnogi simboli crne magije, pa je bilo jasno čime se ona bavila.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.