DANIJELA (38) JE ZASPALA SA ĆERKAMA: Ono što ih je sačekalo ujutru ostavilo je posledice za ceo ŽIVOT!
Danijela Nurija Gomez, Foto: Facebook/Daniela Nuria Gomez

užas

DANIJELA (38) JE ZASPALA SA ĆERKAMA: Ono što ih je sačekalo ujutru ostavilo je posledice za ceo ŽIVOT!

Mena je nekoliko dana išla u prodavnicu, kupovala joj namirnice i ostavljala joj pred vratima kako ne bi imale bliski kontakt

Objavljeno:

Danijela Nurija Gomez (38), brižna majka iz Liverpula, preminula je samo nedelju dana nakon što se zarazila koronavirusom.

Članovi porodice i komšije opisuju je kao ljupku, brižnu majku, punu pozitivne energije, a sa svoje dve ćerke, 20-godišnjom Erikom i 17-godišnjom Majrom, živela je u porodičnoj kući u Mersisajdu.

Prema rečima njene bliske prijateljice i komšinice Meni Tando, Danijela joj je 3. decembra rekla da je pozitivna na kovid, ali da nema razloga za zabrinutost.

Mena je nekoliko dana išla u prodavnicu, kupovala joj namirnice i ostavljala joj pred vratima kako ne bi imale bliski kontakt, a u petak 9. decembra javljeno joj je da je njena prijateljica umrla, prenosi Liverpool Echo.

– Bio je to veliki šok za mene. Pričala sam sa njom telefonom svaki dan, kašljala je i bila slaba, ali je rekla da je dobro. Nisam mogla da verujem kad su mi javili da je umrla – istakla je Mena.

Danijela
foto: Facebook/Daniela Nuria Gomez

Nurijina starija ćerka opisala je kako su izgledali poslednji dani i trenuci njene majke.

– Mama nije htela da spava sama, pa smo sestra i ja unele dušek u njenu sobu. Čuli smo je kako diše i da ima problema, ali nas je uveravala da je dobro. Kad smo su ujutru probudile, ruke naše majke bile su modre i ljubičaste, kao i usne, a oči ogromne. Bilo je uznemirujuće – kroz plač je rekla Erika.

Sestre su, iako šokirane, bile pribrane i pozvale Hitnu pomoć, a pre dolaska lekara, uradile su majci reanimaciju.

Medicinske ekipe koje su stigle na licu mesta odvezle su je u bolnicu, ali je Danijela preminula na putu do tamo.

Majra, Danijelina mlađa ćerka, kazala je da su se ona i sestra molile za svoju majku dok se ona još borila za život.

– Od malih nogu se brinula o nama i bila vrlo brižna. Ona nam je sve što imamo. Uvek nas je vaspitavala, imala razumevanja za nas i za sve što smo sada kakve jesmo, ona je zaslužna – istakla je 17-godišnjakinja.

(Espreso / Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.