OTIŠLA DA VEŽBA, PA NESTALA BEZ TRAGA: Posle 22 se pojavila PRETUČENA tvrdeći OVO, a onda je DNK otkrio ŠOK ISTINU!
Šeri Papini, Foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

HOROR

OTIŠLA DA VEŽBA, PA NESTALA BEZ TRAGA: Posle 22 se pojavila PRETUČENA tvrdeći OVO, a onda je DNK otkrio ŠOK ISTINU!

Ispričala je kako su je dve žene držale na nišanu tog dana kada je trčala blizu svoje kuće

Objavljeno:

Bio je 2. novembar 2016. godine, kada je Šeri Papini, američka domaćica, izašla da vežba u blizini svoje kuće u Kaliforniji i nestala bez traga.

Dvadeset dva dana kasnije, Šeri, tada stara 34 godine, ponovo se pojavila vezana i pretučena. Dve Hispanke su je kidnapovale – tvrdila je ona. Šerin je bila pretučena, sa opekotinama i telesnim povredama, kratko ošišane kose i sa vezanim lančićem oko struka.

Ispričala je kako su je dve žene držale na nišanu tog dana kada je trčala blizu svoje kuće. Kidnapovana je i zaključana u mračnoj prostoriji bez prozora, gde je držana vezana punih 22 dana. Šeri je opisala otmičarke, za kojima su vlasti tragale godinama nakon tog incidenta.

Šerin detaljan izveštaj počeo je da se ruši kada je FBI na njenom donjem vešu našao DNK nepoznatog muškarca. Tek 2019. agenti FBI-ja i lokalna policija zadužena za Šerin slučaj pronašli su identitet osobe kojoj je pripadao genetski uzorak: njenog bivšeg dečka.

Muškarac je saslušan u policiji, a zatim je priznao da je Širi bila kod njega u kući 22 dana i da je za to vreme sebi nanela više povreda, smršala i od njega tražila da je povredi.

Ona je bivšem dečku pričala kako ju je muž zlostavljao, te da je od njega pobegla. Posle 22 dana je zatražila od tog čoveka da je vrati kući, jer su joj deca nedostajala. Šeri je uhapšena u martu, a potom je priznala krivicu. Danas je na slobodi, nakon što je platila kauciju u iznosu od 120.000 dolara.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.