KIDNAPOVANE TIKTOKERKE? Majka i ćerka ALARMIRALE fanove, šalju SIGNALE za POMOĆ, snimci LEDE krv u ŽILAMA! (VIDEO)
Bebop i Bebe, Foto: Printscreen

crveni alarm

KIDNAPOVANE TIKTOKERKE? Majka i ćerka ALARMIRALE fanove, šalju SIGNALE za POMOĆ, snimci LEDE krv u ŽILAMA! (VIDEO)

Gledaoci su se po prvi put oglasili, tj. izneli teoriju zavere koja je sugerisala da bi ćerka Bebop mogla da bude Aranza Marija Očoa Lopez koja je nestala 25. oktobra 2018. godine

Objavljeno: 15:41h
Ana Klikovac

Od kada su u svet zabavnog sadržaja uplovile društvene mreže društvo je osetilo potpunu transformaciju. Poseban preobražaj se osetio nakon pojave aplikacije TikTok gde su mnogi preko noći stekli slavu jednostavnim sadržajem.

Iako mreža cilja ka tinejdžerima i odrasilm osobama, na njemu se neretko mogu videti i maloletnici, i to je početak nevolje.

Sve je u redu dok deca kreiraju sadržaj prikladan svojim godinama i dok isti odobravaju njihovi roditelji ili staratelji, ali šta se dešava kada to nije slučaj?

TikTok profil ,,bebopandbebe" izazvao je alarmantnu brigu na internetu zbog upravo takvog sadržaja, kao i naveo mnoge da se zapitaju za njihovu bezbedost.

Ko su Bebop i Bebe?

Bebop i Bebe su tim koji čine majka Bebe i ćerka Bebop koje snimaju zabavne snimke TikTok-u i YouTube-u. Njihov TikTok nalog je sakupio neverovatnih 4,1 miliona pratilaca i čak 52,6 miliona lajkova.

Njihov stil karakterišu jarke boje, šljokice, nakit, ženstvenost i mnoge druge elemente glamura i privlačnosti. Ne zaboravimo ni na šminku- puno šminke. Pored majke, našminkana je i devojčica koja navodno ima između osam i devet godina.

Devojčice i dijademe
foto: Printscreen/Youtube/tlc uk

Ovo asocira na mega popularan rijaliti šou ,,Devojčice i dijademe" (,,Toddlers & Tiaras") gde su glavne akterke bile uglavnom devojčice predškolsog uzrasta koje su izgledale kao minijaturne 40-godišnjakinje, vrckale i pućile se u svojim šljokičastim kostimima, pod slojevima jake šminke i umecima za kosu, sa lažnim zubima i tenom.

To je samo jedan od brojnih aspekata koji su gledaocima zapali za oko tokom pomnog praćenja ove dve unikatne individue. Oni su takođe ocenili da je njihova ,,gluma" neprirodna i pomalo bizarna.

Alarm za pomoć

Gledaoci su se po prvi put oglasili, tj. izneli teoriju zavere koja je sugerisala da bi ćerka Bebop mogla da bude Aranza Marija Očoa Lopez koja je nestala 25. oktobra 2018. godine.

Oni su pretpostavili da je devojčica kidnapovana i primorana da jakom šminkom sakrije svoj identitet. Međutim, osim blage sličnosti između devojčica, ova pretpostavka nije dovela do čvrstog zaključka.

Aranza Maria Ochoa-Lopez, Aranza Marija Očoa-Lopez
foto: fbi.gov

Takođe, Aranza Marija Očoa Lopez je nestala u Vašingtonu, a za Bebop se pretpostavlja da živi u Džordžiji. Ovo do duše i ne bi morao da bude isključujući faktor ukoliko je u pitanju kidnapovanje.

Kasnije je otkriveno da je četvorogodišnju Aranzu otela njena biološka majka Esmerelda Lopez-Lopez. Lopez-Lopez je uhapšena 2019. godine i priznala je krivicu za otmicu, pljačku drugog stepena i mešanje u pritvor prvog stepena, zbog čega je dobila kaznu od 20 meseci.

Međutim Aranza još uvek nije pronađena i veruje se da živi sa rođacima u Meksiku.

Ostali znaci uzbune

Ljudi na internetu zapažaju apsolutno sve, tako da činjenica da im ni u ovom ,,slučaju" nije promakao niti jedan detalj nije ni malo začuđujuća. Pored sličnosti sa pomenutom devojčicom gledaoci su primetili i još nekoliko prilično bizarnih detalja.

Verovatno jedna od najočiglednijih stvari bio je njihov set, tj. dečija spavaća soba. Soba, ukrašena veselim bojama, dečijim detaljima, igračkama i sijalicama za jelku, delovala je sasvim obično na prvi pogled, sve dok neki nisu bolje pogledali.

@help.bebopandbebe_911 With them wearing colored dress it also goes on and on so please someone call the police #help #bebopandbebeneedsourhelp #fyp ♬ Cigarette Duet - Princess Chelsea

Prvo što su primetili je da soba ne deluje kao prava, funkcionalna soba u kojoj devojčica spava, već kao prostorija koja je nameštena za potrebe snimanja TikTok snimaka.

Uz to su istakli da se na vratima nalaze šarke koje blokraju izlaz, a u gornjem uglu prostorije misteriozan zvučnik, što bi sugerisalo da je makar jedan deo tima kidnapovan. Da sve bude bizarnije, u sobi su primećene i lisice.

Toj tvrdnji su se pridružili trenutci u kojima Bebop navodno šapuće reči ,,Pomozite mi/nam" i rukama pokazuje tajni signal za pomoć. A kada su se u komentarima gledaoci oglasili rečima ,,Obucite crveno/zeleno/ljubičasto" ako vam treba pomoć", influenserke su odgovorile na poziv i time šokirali sve prisutne.

Gledaoci su takođe primetili i da se malena Bebop vidno trese dok snima video sa Bebe.

Postavlja se pitanje da li su one zaista u opasnosti ili jednostavno koriste dramu kako bi podigle svoju popularnost? Bilo kako bilo, nešto definitivno ne štima.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/bebopandbebe

Šta vi mislite o slučaju Bebe i Bebop?

Bonus video:

01:46

STOKO, JEL MOGUĆE DA TOLIKO JEDEŠ! Višnja Petrović za Kurir TV otvorila dušu: GASIM SVETLA NA NASTUPIMA DA SE NE VIDI CELULIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.