RADNIK NA PUMPI PRIMETIO DA SE DEVOJKA NEKONTROLISANO TRESE: Nakon toga usledila DRAMA, sve SNIMLJENO! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ ABC News

JEZIVO

RADNIK NA PUMPI PRIMETIO DA SE DEVOJKA NEKONTROLISANO TRESE: Nakon toga usledila DRAMA, sve SNIMLJENO! (VIDEO)

Kada su mladić i devojka ušli u pumpu, odmah je osetio da nešto nije u redu

Objavljeno:

Postoje trenuci u životu kada jednostavno znate da nešto nije u redu. U većini slučajeva ignorišemo ovaj osećaj i nastavljamo sa danom. Ali jedan radnik pumpe sledio je svoj instinkt i sada je postao heroj. Reč je o Manveru Komeru (25).

Radio je noćnu smenu na benzinskoj pumpi u Filadelfiji i video je mnogo čudnih stvari – ali kada su mladić i devojka ušli u pumpu, odmah je osetio da nešto nije u redu.

Čovek je bez reči došao sa ženom do bankomata. Pošto nisu mogli da podignu novac, prišao je blagajni i platio njenom bankovnom karticom.

Manveer je primetio da se žena nekontrolisano trese i znao je da mora nešto da uradi. Pogledao ju je i hrabro joj rekao: „Dođi i stani iza mene. Ja ću ti pomoći. Nije problem.”

Manveer nije znao kakva je situacija, ali je znao da ova devojka ne želi da ostane sa tim mladićem. Očigledno je bila uplašena i nije se pomerila – pa je Manvir otišao korak dalje. Pretvarao se da ima pištolj u džepu i prišao mladiću. Stvari su mogle da izmaknu kontroli, ali Manvir je znao da je on jedina nada ove devojke.

Ne pokušavajući da se odupre, odjurio je do njenog automobila. Tada je ova žena, koja je poznati lekar u gradu, objasnila da joj je ranije tog dana ukrao vozilo i naterao je da podigne novac sa bankomata širom grada.

Ukrao joj je i mobilni telefon, čime je policija uspela da mu uđe u trag i uhvati ga samo nekoliko minuta nakon što je napustio benzinsku pumpu. Bez Manveera i njegovog brzog razmišljanja i hrabrosti, postoji šansa da bi joj oduzeo život.

(Espreso/ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.