POGLEDAJTE KAKO BI PRINCEZA DAJANA DANAS IZGLEDALA: Fotografija zbog koje je NACIJA PONOVO U SUZAMA! (FOTO)
princeza Dajana, Foto: Profimedia

NESUĐENA KRALJICA

POGLEDAJTE KAKO BI PRINCEZA DAJANA DANAS IZGLEDALA: Fotografija zbog koje je NACIJA PONOVO U SUZAMA! (FOTO)

Navodno i Dajana i Dodi nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima

Objavljeno:

Kraljevska porodica je u žiži javnosti zbog smrti i sahrane kraljice Elizabete II, a ima i onih koji su se prisetili i pokojne princeze i nesuđene kraljice Dajane.

Naime, pokojna britanska princeza Dajana bila je miljenica nacije. Dok su je u javnosti svi obožavali, njen život na dvoru bila je prava agonija. Danas se još priča o njenom braku sa sadašnjim kraljem Čarlsom, kao i o njihovim burnim svađama i njegovim neverstvima.

Čuvena Ledi Di poginula je u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine u Parizu. Majka prinčeva Vilijama i Harija i njen verenik, egipatski milioner Dodi el Fajed, stradali su kada je vozač “mercedesa”, u kojem su se nalazili, udario u stub u jednom tunelu u francuskoj prestonici.

1 / 7 Foto: Profimedia

Sudska istraga je pokazala da su pogibiji doprineli paparaci, koji su na motorima jurili za parom, kao i činjenica da je vozač bio u alkoholisanom stanju. Navodno i Dajana i Dodi nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Povodom obeležavanja 60. rođendana Lejdi Di, prinčevi Vilijam i Hari otkrili su u julu prošle godine njenu statuu u prirodnoj veličini, u vrtu Kensingtonske palate gde je princeza živela posle razvoda od Čarlsa.

Svi se pitaju kako bi omiljena princeza izgledala danas da nije poginula u stravičnoj nesreći. Uz pomoć AI tehnologije, fotograf i advokat Alper Jesiltas kreirao je seriju fotografija pod nazivom “Šta da se ništa nije dogodilo?” (As If Nothing Happened) koja naizgled vraća u život ikone pop-kulture. Na njegovom spisku, među brojnim muzičarima, pevačima i glumcima, našla se i čuvena Ledi Di.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.