"ONA JE IMALA 12, A JA 30..." Amerika sluša i ne veruje ŠTA JE BAJDEN SADA REKAO! (VIDEO)
Džo Bajden, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

NOVI GAF

"ONA JE IMALA 12, A JA 30..." Amerika sluša i ne veruje ŠTA JE BAJDEN SADA REKAO! (VIDEO)

Džon je odbio da nastupi na inauguraciji bivšeg predsednika Donalda Trampa, a sinoć je izveo koncert kome je prisustvovalo oko 2.000 gostiju

Objavljeno:

Američki predsednik Džozef Bajden, prva dama Džil Bajden i oko još 2.000 prisutnih, uživali su u nastupu Eltona Džona u Beloj kući, koji je na dugoj oproštajnoj turneji u SAD, prenose agencije.

Britanski muzičar je nastupio na južnom delu travnjaka Bele kuće izvodeći neke od svojih hitova poput "Rocket Man", "Your Song" i "Tiny Dancer" , što je u jednom trenutku dirnulo Bajdena do suza, navodi Rojters.

- Kao i mnogi Amerikanci, naša porodica voli njegovu muziku. Jasno je da je muzika Eltona Džona promenila naše živote - rekao je Bajden dok je predstavljao pevača.

Džon je odbio da nastupi na inauguraciji bivšeg predsednika Donalda Trampa, a sinoć je izveo koncert kome je prisustvovalo oko 2.000 gostiju, koje Bela kuća naziva "svakodnevnim herojima", a među njima su bili zdravstveni i prosvetni radnici, studenti, aktivisti za prava LGBTQ+ zajednice i drugi.

1 / 3 Foto: Profimedia

Slavni muzičar izjavio da je svirka u Beloj kući "šlag na tortu" nakon više nastupa u prelepim prostorima,a između pesama govorio je o svom aktivizmu u borbi protiv side.

On je pohvalio bivšeg predsednika Džordža V. Buša, za njegov doprinos borbi sa ovom bolešću u Africi, a njegova supruga Lora Buš bila je jedna od gošća na ovom nastupu.

Džon je primetio da borba protiv side u SAD ima podršku i republikanaca i demokrata.

Na kraju nastupa američki predsednik je čuvenom muzičaru dodelio Nacionalnu medalju za humanističke nauke, priznanje koje je slavnog muzičara dirnulo do suza, navodi Rojters.

- Ne znam šta da kažem...Ne umem dobro da primim kompliment, ali divno je biti ovde među toliko ljudi koji su pomogli mojoj fondaciji (za borbu protiv side) i mojim herojima, onima koji svaki dan rade na liniji fronta - rekao je Džon, kako je preneo AP.

Naime, Bajden je održao govor sedište Nacionalnog udruženja za obrazovanje u Vašingtonu, a onda ga je u jednom trenutku pauzirao da bi odao priznanje jednoj ženi u gomili za koju je rekao da ga je poznavala sa 12 godina.

- Morate da me pozdravite. Imamo dugu istoriju. Ona je imala 12 godina – ja 30. Ali ipak, ova žena mi je pomogla da uradim mnogo - rekao je Bajden.

Bajden nije precizirao kako je poznavao ženu ili šta je ona uradila da mu pomogne, ali je ova primedba zatekla gledaoce.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.