SLIKA KEJT MIDLTON SA SAHRANE KRALJICE ZAPALILA MREŽE: Samo zamislite da je Megan Markl uradila OVO! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

DRAMA

SLIKA KEJT MIDLTON SA SAHRANE KRALJICE ZAPALILA MREŽE: Samo zamislite da je Megan Markl uradila OVO! (FOTO)

Mrzitelji su sigurni da je vojvotkinja od Saseksa lažirala suze na sahrani kraljice Elizabete. Naročito nakon što se pojavio video star nekoliko godina kako se hvali kako može da plače kada želi

Objavljeno:

Princeza od Velsa Kejt Midlton (40) prozvana je na Tviteru jer se malo smejala na kraljičinoj sahrani i uporedila tu situaciju sa svojom snajom Megan Markl (41). Smeta im što Megan niko ne bi oprostio da je tako nešto uradila na sahrani.

– Zamislite samo sramotu i haos da se Megan Markl pojavi na kraljičinoj sahrani i usudi da se nasmeje – jedan je od komentara na Tviteru.

– Da, a Megan je ismejana jer je držala Harija za ruku – drugi je komentar.

- A šta ako se smejala? Primetio sam da se mnogi blago smeju da bi se utešili. Ne vidim problem, dozvoljeno je – branili su drugi Kejt.

Naime, supruga princa Harija (38) viđena je kako briše suzu tokom dirljive ceremonije u Vestminsterskoj opatiji u ponedeljak, a trag njenih suza je jasno vidljiv na njenom obrazu. Fotografije tog trenutka i dalje se šire društvenim mrežama i raznim medijima.

Megan Markl
foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njeni mrzitelji su sigurni da je vojvotkinja od Saseksa lažirala suze na sahrani kraljice Elizabete. Pogotovo nakon što se pojavio video star nekoliko godina na kojem se ona hvali kako može da plače kada želi.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.