POSLEDNJA PORUKA KRALJICI ELIZABETI: Kejt Midlton se na DIRLJIV način oprostila od NAJSTARIJEG monarha (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

oproštaj!

POSLEDNJA PORUKA KRALJICI ELIZABETI: Kejt Midlton se na DIRLJIV način oprostila od NAJSTARIJEG monarha (FOTO)

Engleski hrast, koji simbolizuje snagu ljubavi, i uplakana breza takođe su uključeni u venac

Objavljeno:

Tokom sahrane kraljice Elizabete II, viđeni su venci koje je porodica ostavila na kovčegu, a na mnogima su bile poslednje rukom ispisane reči koje su podelili sa kraljicom.

Među vencima je bio i jedan od princa i princeze od Velsa, Vilijama i Kejt, koji je nosio rukom pisane beleške od bračnog para.

Venac je bio sastavljen od nekog od kraljičinog omiljenog cveća, a bio je smešten blizu mesta gde je ležala carska kruna.

Mnogi drugi članovi kraljevske porodice ostavili su dirljive beleške za Njeno Veličanstvo, uključujući kralja Čarlsa, koji je ostavio dirljivu na kojoj je pisalo: "S ljubavlju i odanošću, Čarls R."

Кraljičino pogrebno cveće u Vestminsteru sadržalo je obilje lišća, uključujući mirtu koja je korišćena u njenom svadbenom buketu iz 1953.

Engleski hrast, koji simbolizuje snagu ljubavi, i uplakana breza takođe su uključeni u venac.

Na kraljičinoj državnoj sahrani, baštenske ruže, jesenja hortenzija, sedum, dalije i šuga su takođe bile izložene, u nijansama zlatne, ružičaste i tamno bordo, sa primesama bele, da odražavaju kraljevski standard.

Bonus video:

01:21

VAŠINGTON VUČE KONCE U KOSOVSKIM PREGOVORIMA Projekat tzv. Kosova je u potpunosti američki: MAKRON I ŠOLC NEMAJU TU ŠTA DA TRAŽE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.