PUTIN U DANAŠNJEM GOVORU UPUTIO NAJOPASNIJE UPOZORENJE DO SADA: Izgovorio STRAŠNE REČI, a mnogima su PROMAKLE!
Vladimir Putin, Foto: EPA/IGOR KOVALENKO, EPA/ MIKHAIL METZEL / KREMLIN POOL

ZAGRMEO!

PUTIN U DANAŠNJEM GOVORU UPUTIO NAJOPASNIJE UPOZORENJE DO SADA: Izgovorio STRAŠNE REČI, a mnogima su PROMAKLE!

Ovo nije blef - poručio je Putin u obraćanju Rusima

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se jutros naciji i proglasio delimičnu mobilizaciju. Pored toga, ruski predsednik je rekao da će, "ako je njen teritorijalni integritet ugrožen, Rusija upotrebiti sva raspoloživa sredstva".

- Kada je ugrožen teritorijalni integritet naše zemlje, sigurno ćemo koristiti sva sredstva koja su nam na raspolaganju da zaštitimo Rusiju i naš narod. Ovo nije blef - poručio je Putin u obraćanju Rusima.

Prema njegovim rečima, građani mogu da budu sigurni da će teritorijalni integritet, nezavisnost i sloboda Rusije biti obezbeđeni "svim sredstvima koja su nam na raspolaganju".

Ruski lider je istakao da je "Zapad prešao svaku granicu".

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: Profimedia

- Oni koji pokušavaju da nas ucene nuklearnim oružjem, trebalo bi da znaju da se vetrovi mogu okrenuti u njihovom smeru - poručio je on.

Dodao je da Zapad ne želi mir između Rusije i Ukrajine.

Ruski lider je rekao i da će "Rusija, kao i do sada, zaustaviti one koji teže svetskoj dominaciji, prete rasparčavanjem i porobljavanjem naše Otadžbine".

1 / 4 Foto: Profimedia

- U našoj istorijskoj tradiciji, u sudbini našeg naroda je da zaustavimo one koji teže svetskoj prevlasti, koji prete rasparčavanjem i porobljavanjem naše Otadžbine. Uradićemo to sada, tako će biti, verujem u vašu podršku - rekao je Putin.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.