"ŠTA SE ZABOGA OVDE DEŠAVA": Nastao opšti HAOS NA SVADBI, mlada i mladoženja razmenili UDARCE, gledajte samo! VIDEO
Svadba, Foto: Printscreen/Youtube

HAOS!

"ŠTA SE ZABOGA OVDE DEŠAVA": Nastao opšti HAOS NA SVADBI, mlada i mladoženja razmenili UDARCE, gledajte samo! VIDEO

Na društvenim mrežama video je prikupio više od 70.000 lajkova

Objavljeno:

Svadbene tradicije širom sveta imaju svoje jedinstvene rituale. Sada je video jednog takvog rituala iz Nepala harao internetom. Na snimku objavljenom na Instagramu vidi se kako su se mlada i mladoženja umešali u intenzivnu, ali razigranu svađu tokom ceremonije venčanja. Kratki video se otvara i prikazuje mladu i mladoženja kako sede za mandapom obučeni u tradicionalnu svadbenu odeću. Nekoliko trenutaka kasnije, kada je par započeo ritual hranjenja jedno drugog, završili su fizički guranjem i vukom.

Na društvenim mrežama video je prikupio više od 70.000 lajkova. Izazvao je pomešane reakcije gledalaca.

Dok je jedna osoba napisala: "Šta se zaboga ovde dešava?" Drugi je objasnio: „Ovo je tradicija – više kao takmičenje između mlade i mladoženja ko najbrže hrani drugu osobu“, dodajući: „Ali oni su otišli ​​predaleko“.

Treći je u šali rekao: „Mogli su bar da sačekaju dok se ne vrate u hotel da se tumaraju pred porodicom i prijateljima“, dok je četvrti dodao: „Pa, to je jedan od načina da se započne doživotna obaveza“.

U međuvremenu, kada smo već kod svadbenih rituala, prošlog meseca su se muškarac i žena venčali 30 godina nakon smrti. Ceremonija je bila deo tradicije zvane "Pretha Kalianam" ili "venčanje mrtvih". Tradicija, koja se poštuje u nekim delovima Karnatake i Kerale, vodi se za one koji su umrli tokom rođenja. Tamošnje zajednice veruju u to kao na način da odaju počast svom duhu.

Bonus video:

01:41

NON-PEJPER JE ODGOVOR EVROPE AMERICI! Vesić za Kurir TV: Evropske inicijative za Kosmet mrtvo na papiru, KLJUČ JE OTVORENI BALKAN

(Espreso/NDTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.