GOSTI DOŠLI U CRNINI NA VENČANJE! Mlada se sablasnula, kad čujete RAZLOG i vi ćete!
Venčanje, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

GOSTI DOŠLI U CRNINI NA VENČANJE! Mlada se sablasnula, kad čujete RAZLOG i vi ćete!

Većina svatova pojavila se u crnom, a kada je dočekala goste, mlada je saznala da im je tako rekla svekrva jer su „mladenci tako želeli“

Objavljeno:

Prvo nas je zamolila da otkažemo venčanje.

U postu na Redditu koji je u međuvremenu obrisan, 29-godišnja mlada je izrazila užasnutost roditeljima svog supruga Meta koji su želeli da njihovo venčanje bude počast bivšem šefu Komonvelta. Iako je svesna da neki 'tuguju i žele da pokažu poštovanje', bila je šokirana kada je Metova majka Džejn predložila da otkažu venčanje. Ali ipak su nastavili.

I dok se neke neveste mogu brinuti da drugi gosti nose belo, oko 70 odsto Džejninih gostiju nosilo je crno u znak sećanja na Njeno Veličanstvo Kraljicu. Dodala je: „Bila sam uznemirena, ali sam na kraju uspela da to ignorišem. Kada sam kasnije dočekivala goste, saznao sam da je svekrva rekla Metovoj strani da „nose crno na naš zahtev u čast Elizabete“.

Nisu hteli ni na prvi ples Tokom prijema, mlada je postajala sve više frustrirana jer su se mnogi njeni gosti povukli u drugu sobu da gledaju prenos oproštaja. Rekla je: „Na prijemu je gomila naših gostiju počela da nestaje prilično rano, pa je moja kuma otišla da ih traži i vratila se po mene. Bili su u drugoj prostoriji sa TV-om koji je puštao snimak čekanja i držanja 'molitvenog kruga'. gde su delili svoja 'sećanja'. Mnogi od njih su plakali."

Ona je dodala: „Učtivo sam ih pitala da li će se svi vratiti na naš prvi ples, ali Džejn je rekla da su zauzeti slavljenjem sjajne žene, što je meni značilo da sam bila suprotnost.

1 / 4 Foto: Profimedia

U jednom trenutku je puklo U tom trenutku mlada je pukla, rekavši majci svog muža da je „sebična i da pokvari dan venčanja svog sina“. Da bi sprečila najbliže i najmilije svog muža da gledaju prenos, čak je zamolila hotel da ugasi TV iako je znala da se njeni gosti neće vratiti na venčanje. Džejn je priznala za Reddit da se, bez obzira na postupke svoje svekrve, oseća krivom za napad.

(Espreso/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.