KRALJEVSKA PORODICA JASNO POKAZALA MEGAN MARKL GDE JOJ JE MESTO? O ovom detalju bruji ceo svet! (FOTO)
Megan Markl, Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

AU!

KRALJEVSKA PORODICA JASNO POKAZALA MEGAN MARKL GDE JOJ JE MESTO? O ovom detalju bruji ceo svet! (FOTO)

Došla je automobilom sa Sofi, groficom od Veseksa

Objavljeno:

Megan Markl stigla je na sahranu kraljice Elizabete II.

Vojvotkinja od Saseksa pridružila se ostatku kraljevske porodice u Vestminsterskoj opatiji. Došla je automobilom sa Sofi, groficom od Veseksa.

Megan je stigla u crnoj haljini i crnim štiklama, uz šta je iskombinovala šešir u istoj boji. Mirror piše da je prema Vestminsterskoj opatiji hodala nekoliko koraka iza Kejt Midlton, princeze od Velsa, što su mnogi protumačili kao da joj se na taj način jasno stavlja do znanja gde joj je mesto u kraljevskoj porodici.

Megan Markl
foto: Printscreen/BBC

Naime, s obzirom na liniju nasledstva nakon smrti kraljice Elizabete, princ Hari je peti u redu za presto (posle brata Vilijama i njegovo troje dece – princa Džordža, princeze Šalot i princa Luisa), te i ne čudi protokol po kome Megan Markl stoji u redu iza Kejt Midlton i na kraljičinoj državnoj sahrani.

Za to vreme je Meganin suprug, princ Hari, hodao u povorci iza kovčega.

Megan Markl
foto: Printscreen/BBC

Državna sahrana kraljice Elizabete II održava se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Biće pokopana uveče u kapeli svetog Jurja pored dvorca Vindsor.

2.000 ljudi, uključujući brojne kraljevske porodice, svetske vođe, predsednike i premijere, pojavilo se na sahrani. Milioni ljudi događaj gledaju od kuće i širom sveta, a sahrana bi mogla postati najgledaniji televizijski prenos u istoriji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.