KEJT MIDLTON NA SAHRANI KRALJICE NOSI DETALJ KOJI JE SVIMA ZAPAO ZA OKO: Šta ovo treba da znači? (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

detalj

KEJT MIDLTON NA SAHRANI KRALJICE NOSI DETALJ KOJI JE SVIMA ZAPAO ZA OKO: Šta ovo treba da znači? (FOTO)

Kejt je stigla ruku pod ruku sa svojom ćerkom princezom Šarlotom (7 godina), koja će se pridružiti svom bratu u šetnji iza kovčega njihove prabake

Objavljeno: 13:29h

Princeza od Velsa je stigla na poslednji ispraćaj Kraljice Elizabete, iako jedan od najtužnijih dana, onda sva u crnom izgleda glamurozno.

Kejt (40) se odlučila za elegantnu crnu kombinaciju dok se pridružila starijim članovima kraljevske porodice da odaju počast kraljici.

Odajući dirljivu počast kraljici, princeza je odlučila da nosi par minđuša i bisernu ogrlicu u tri niza, koje su bile deo lične kolekcije nakita kraljice Elizabete.

Kejt je stigla ruku pod ruku sa svojom ćerkom princezom Šarlotom (7 godina), koja će se pridružiti svom bratu u šetnji iza kovčega njihove prabake. Najavljeno je da će se princ Džordž (9) i princeza Šarlot (7) pridružiti roditeljima na sahrani kako bi se dostojanstveno oprostili.

Kejt Midlton
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Biserna ogrlica je bila deo lične Elizabetine kolekcije, a svemu je dodala i minđuše sa dijamantima i biserima koje su nekada pripadale princezi Dajani. Britanski mediji preneli su da je Kejt "slika i prilika dostojanstva".

1 / 11 Foto: Profimedia

Mnogi se pitaju zašto je baš njoj pripao najdragoceniji nakit?

Bonus video:

07:53

RUSI MORAJU DA SKINU LJAGU ZBOG PEHA KOJI IM SE DOGODIO Očekuje se žestok odgovor ruskih jednica: UDARAĆE IZ VAZDUHA I SA KOPNA

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.