OVO JE OFICIR KRALJA ČARLSA ZA KOJIM ŽENE BALAVE: Otkriveno i koliko GODINA ima, a jedna stvar će razočarati DAME!
Major Džonatan Tompson, Foto: Printscreen

MACAN!

OVO JE OFICIR KRALJA ČARLSA ZA KOJIM ŽENE BALAVE: Otkriveno i koliko GODINA ima, a jedna stvar će razočarati DAME!

Major Tompson se pridružio vojsci 2006. godine i komandir je voda

Objavljeno: 13:56h

Veliki vojni oficir kralja Čarlsa III, koji je osvojio srca mnogih, u srećnom je braku sa direktorom marketinga više od 13 godina.

Prema ekskluzivnom izveštaju MailOnline-a, major Džonatan Tompson iz 5. bataljona kraljevskog puka Škotske ima 39 godina, takođe je nekada bio najviši telohranitelj kraljice Elizabete II, a sada služi kralju Čarlsu.

Poznat od strane voljenih kao "Džoni", major Tompson se oženio menadžerom marketinga Kraolina (44) 2010. godine i imaju četvorogodišnjeg sina i dva crna labradora po imenu Odin i Pajper - oda njegovom vojnom vremenu u Škotskoj.

Prošle subote je takođe primećen na kameri kako mirno uklanja poslužavnik sa olovkom na kraljevom stolu dok je potpisivao Proklamaciju, kojom je imenovan za novog monarha.

Iako neki veruju da je major Tompson Škot, on je rođen u Morpetu u Nortamberlendu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Major Tompson se pridružio vojsci 2006. godine i komandir je voda, prema njegovom LinkedIn-u. Takođe se veruje da je poslednje dve godine radio sa Čarlsom kao konjušar.

Njegov profil na platformi takođe otkriva da je pohađao Univerzitet Aberistvith i da je diplomirao ekonomiju i politiku 2004. godine sa međunarodnim studijama. Major Tompson je takođe bio član dodiplomskog korpusa za obuku oficira.

Supruga majora Tompsona, Karolina, školovala se u Windsor školi za devojke i Strodes koledžu i položila je tri A nivoa iz medija, psihologije i fotografije pre nego što je dobila HND na Institutu za dizajn komunikacije u Sautemptonu.

Pošto je radila za mesta kao što su "Packard Bell" i "BMV", ona je takođe instruktor teretane i strastveni jahač.

Samo prošle godine je iskoristila svoje marketinške i dizajnerske veštine da napravi veb stranicu za dobrotvornu organizaciju "Horses4Health", koja slavi konje i ceni njihov pozitivan uticaj na mentalno zdravlje ljudi.

U precesiji održanoj u sredu, major Tompson je takođe viđen kada je kraljičin kovčeg ispraćen iz Bakingemske palate u Vestminster Hol tokom četiri dana ležanja u državi.

Major Tompson je takođe otpratio premijerku Liz Tras prošlog petka (9. septembra) da se sastane sa kraljem u Bakingemskoj palati u njegovom tartan kiltu i velikom krznenom sporanu.

(Espreso/indy100.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.