MRTVA DECA PRONAĐENA U KOFERIMA, A SADA JE I ONA UHAPŠENA! Novi detalji HORORA kakav svet ne pamti
Policija, Foto: Profimedia

JEZIVO

MRTVA DECA PRONAĐENA U KOFERIMA, A SADA JE I ONA UHAPŠENA! Novi detalji HORORA kakav svet ne pamti

Ostaci dvoje male dece, starosti oko pet i 10 godina, bili su nekoliko godina skriveni u koferima pre nego što je porodica iz Oklenda kupila prtljag na internet aukciji

Objavljeno:

U Južnoj Koreji uhapšena je 42-godišnjakinja zbog optužbi za ubistvo dvoje dece čija su tela u avgustu pronađena u koferima kupljenima na aukciji na Novom Zelandu.

Ostaci dvoje male dece, starosti oko pet i 10 godina, bili su nekoliko godina skriveni u koferima pre nego što je porodica iz Oklenda kupila prtljag na internet aukciji. Porodica je tek kasnije pregledala kupljene stvari, a čim su videli što je u koferima kontaktirali su policiju, preneo je Index.hr.

Krajem avgusta policija je rekla da su identifikovali ženu za koju se veruje da je član porodice dece čiji su ostaci nađeni u koferu. Reč je o Novozelanđanki rođenoj u Južnoj Koreji, koja je u tu državu stigla 2018.

Novi Zeland traži izručenje

Novozelandska policija zatražila je nalog za hapšenje žene iz Južne Koreje i njeno izručenje u Novi Zeland. Južnokorejske vlasti su rekle da je žena uhapšena u stanu u gradu Ulsanu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Twitter/ CBS46

Dok su je policajci izvodili iz zgrade, ona je kapuljačom prekrila lice.

Sud u Seulu će u roku od dva meseca odlučiti da li će je izručiti Novom Zelandu, čije su vlasti zatražile su da žena ostane u južnokorejskom pritvoru do završetka procesa izručenja, preneo je Index.hr.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.