POZNATA MANEKENKA KOJA JE NAPALA PUTINA PREDOSETILA JE SVOJU SMRT: Snimila video koji SVE POKAZUJE, da li je moguće
Foto: Printscreen

SVE SE VIDI

POZNATA MANEKENKA KOJA JE NAPALA PUTINA PREDOSETILA JE SVOJU SMRT: Snimila video koji SVE POKAZUJE, da li je moguće

Video sa recepcije hotela, koji su nedavno objavili ruski mediji, pokazuje da je Greta izgleda predosetila šta će joj se desiti

Objavljeno:

Ruska manekenka i poslovna pratnja čije je telo u martu ove godine pronađeno u koferu naizgled je predvidela svoju smrt u snimku nastalom samo nekoliko dana pre njenog ubistva.

Greta Vedler (23) nestala je u februaru 2021. dok je boravila u jednom hotelu u Moskvi uoči puta na Bali gde je htela da “započne novi život”.

Njen leš je otkriven godinu dana kasnije u koferu u kolima parkiranim u garažu na periferiji jednog sela u blizini Lipecka – nekih 400 kilometara od ruske prestonice.

Video sa recepcije hotela, koji su nedavno objavili ruski mediji, pokazuje da je Greta izgleda predosetila šta će joj se desiti. Ona ga je tajno snimila i poslala jednom prijatelju, a isplivao je tek pre nekoliko dana. Čini se da je snimala svojim telefonom, ali ga je držala ispod pulta recepcije tako da osoblje hotela nije moglo da ga vidi.

– Ja sam iz broja 708. Vrištala sam, pretili su mi ubistvom, ali niko me nije spasio. Zašto? To treba da razumeš ako mi se nešto desi – čuje se manekenkin glas.

Menadžer hotela tada odgovara nešto nečujno pre nego što Greta izgovara: „Zapamtite njegovo ime”. Zatim je više puta imenovala svog dečka Dmitrija Korovina kao svog budućeg ubicu.

Prijatelj, kome je poslala snimak, a čiji identitet nije objavljen rekao je lokalnim medijima da je Korovina sreo nekoliko puta i da mu se uopšte nije dopao.

– Prvo, odmah je jasno da je ta osoba nepredvidiva, neprincipijelna i opasna. Drugo, znam da je sigurno savršeno razumeo šta Greta radi. Ali on je nije sprečavao. Čak je nasuprot tome koristio to što je zaradila mnogo novca – kazao je on.

Greta se žalila prijateljima da Korovin od nje stalno traži novac i da joj ga ne vraća.

– Dima je imao problem. Drogu. Greta je neko vreme sa njim uzimala različite supstance, ali je onda prestala – rekla je njena prijateljica.

Ali uprkos Korovinovom ogromnom dugu prema njoj u iznosu od milion rubalja (skoro 2,1 miliona dinara), ona ​​nije prekinula vezu.

On je policiji rekao da se na dan smrti modela par svađao oko Gretinih klijenata. Korovin, koji je tada bio pijan, tvrdio je da je nasrnuo na nju i da je na kraju zadavio pre nego što se onesvestila. Rekao je da ju je, kada se vratio, zatekao hladnu na krevetu, spakovao je u kofer i sa njim otišao iz Moskve.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.