KEJT PODELILA POTRESNE REČI SVOG NAJMLAĐEG SINA: Evo šta je princ rekao nakon što je saznao za BAKINU SMRT! (VIDEO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

tuga

KEJT PODELILA POTRESNE REČI SVOG NAJMLAĐEG SINA: Evo šta je princ rekao nakon što je saznao za BAKINU SMRT! (VIDEO)

Kejt Midlton je objavila vest o smrti njihove voljene prabake njeno troje dece, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa pre zvaničnog saopštenja u četvrtak

Objavljeno:

Ovo je trenutak kada je nova princeza od Velsa otkrila prve reči svog najmlađeg sina nakon što je saznao za kraljičinu smrt.

Kejt Midlton je objavila vest o smrti njihove voljene prabake njeno troje dece, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa pre zvaničnog saopštenja u četvrtak.

Video koji je podeljen na TikTok-u pokazuje kako njihova mama deli priču o Luisovoj dirljivoj reakciji sa dobronamernicima tokom jučerašnje šetnje ispred zamka Vindzor.

Četvorogodišnjak je rekao: 'Barem je sada baka kod pradede.'

Držeći buket belog cveća koji joj je poklonio jedan član javnosti, Kejt je izgledala kao da je preplavljena emocijama kada je podelila slatku počast svom sinu.

Među gomilom na Dugoj šetnji, Banita Ranov je takođe rekla da je čula kako kraljevska porodica govori deci pored nje o Louisovim rečima.

Princezi od Velsa pridružili su se njen suprug, novi princ od Velsa, i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, svi pokazuju jedinstven front.

Obučeni u crno, pregledali su cveće i balone pre šetnje po mestu događaja.

Ovo je bio prvi put da se princu Vilijamu u javnosti pridružio njegov mlađi brat u zamku Vindzor od sahrane vojvode od Edinburga u aprilu prošle godine.

Mama gospođe Ranov, Baljinder Ranov, 64, rekla je da je videti njih četvoricu ponovo zajedno bilo „neverovatno“.

„Bilo je tako lepo videti“, dodala je ona.

"Osećala sam se tako emotivno i osećao sam da bi se kraljici to dopalo. Samo se nadam da će i ubuduće takvi ostati i da će se braća okupiti i porodice.“

Kraljevski parovi, nazvani 'fab four', poslednji put su viđeni zajedno u javnosti na Dan Komonvelta 2020. godine, dva meseca nakon što su Hari i Megan objavili svoje planove da se povuku kao stariji članovi kraljevske porodice.

Atmosfera je sve vreme bila optimistična, a publika je redovno skandirala imena dva prinčeva kako bi ih naterala da priđu i razgovaraju sa njima.

Svi su stigli i otišli ​​istim automobilom nakon što su proveli 40 minuta sa publikom, gde su im uručeni i baloni i poruke ljubavi prema pokojnom monarhu.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.