UBIO IH, ISKASAPIO, PA OSTATKE TELA BACAO ŠIROM PRESTONICE: Jeziva priča o serijskom UBICI za koga niste čuli!
Čandrakant Ja, Foto: Printscreen/Youtube/ABP NEWS

UŽAS

UBIO IH, ISKASAPIO, PA OSTATKE TELA BACAO ŠIROM PRESTONICE: Jeziva priča o serijskom UBICI za koga niste čuli!

U pokolju koji je trajao skoro deceniju, ubica je postao prijatelj sa svojih 18 žrtava kako bi zadobio njihovo poverenje

Objavljeno:

Na platformi za emitovanje video sadržaja, Netfliksu, objavljen je dokumentarac o serijskom ubici iz Nju Delhija za kojeg većina ljudi nije ni čula.

"Indijski predator: Mesar iz Delhija" donosi priču o pomahnitalom serijskom ubici, koji je iskasapio svoje žrtve i ostavio ih ispred zatvora sa podrugljivim porukama za detektive.

Čandrakant Ja je najgori indijski serijski ubica za kojeg mnogi nisu čuli, piše Mirror.

U pokolju koji je trajao skoro deceniju, Ja je postao prijatelj sa svojih 18 žrtava kako bi zadobio njihovo poverenje, pre nego što ih je ubio i iskasapio, a onda ostatke tela bacao širom indijske prestonice.

Prvo ubistvo počinio je 1998. godine, zbog kojeg je uhapšen i držan u zatvoru do 2002. godine. Pušten je zbog nedostatka dokaza, nakon čega je ubio još 17 ljudi.

Iskasapljeno telo prve žrtve ostavio je ispred zatvora u Delhiju, pre nego što je policija primila anonimnu dojavu. Kasnije je otkriveno da je policiju pozvao sam ubica.

Uz posmrtne ostatke pronađena je poruka u kojoj se ubica ruga detektivima, uz pripisivanje zasluga za gnusni zločin i obećavajući zlokobnu igru mačke i miša u kojoj će ostaviti drugo telo ako ga vlasti ne uhvate na vreme.

Ono što je još žalosno jeste da je većina njegovih žrtava bila nepoznata, jer se radilo o ekonomskim migrantima iz siromašnih porodica, a on je osuđen samo za tri ubistva.

1 / 4 Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

Zatim bi se sukobio sa njima zbog sitnih stvari poput male krađe ili sporova oko toga što jedu meso nakon čega ih više nikada ne bi videli.

Ja je 2013. godine osuđen na dve smrtne kazne nakon što je proglašen krivim za tri ubistva. Kazna je 2016. godine preimenovana u doživotni zatvor bez mogućnosti puštanja na slobodu.

Uprkos tome, prema dokumentarcu, ubica se nalazi na uslovnoj slobodi.

Dva puta se ženio, a prvu ženu je ostavio posle samo godinu dana. Sa drugom ženom ima pet ćerki, a uglavnom je živeo odvojeno od porodice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.