PROGOVORIO UJAK OSUMNJIČENOG ZA OTMICU BOGATE NASLEDNICE: Nada se da je i dalje ŽIVA, a ovo kaže za svoju PORODICU!
Flečer, Foto: Printscreen

ISTRAGA

PROGOVORIO UJAK OSUMNJIČENOG ZA OTMICU BOGATE NASLEDNICE: Nada se da je i dalje ŽIVA, a ovo kaže za svoju PORODICU!

Rekao je da jedva poznaje Abstona, koji je proveo 20 godina u zatvoru zato što je bio osuđen za drugo kidnapovanje, ali da je siguran da je kriv

Objavljeno: 12:49h

Ujak osumnjičenog za otmicu bogate naslednice Elize Flečer rekao je da je njegova porodica "luda" i da se nada da je učiteljica i dalje živa.

Natanijel Ajzak (69) je rekao da se majka Kleota Abstona "krije" nakon što je njen sin uhapšen zbog nestanka majke dvoje dece.

Vlasti su uhapsile Abstona (38) za vikend pre nego što su ga optužile za kidnapovanje nakon nestanka Flečerove 2. septembra.

Ajzak je rekao da se nada da je "sirota žena i dalje živa".

1 / 4 Foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

- Cela moja porodica je luda. Proverite u policiju zapise od njima. Naći ćete da su svi oni počinioci nečega. Sin moje žene je ostao zaključan. Mario je sada uhapšen zbog droge i nošenja oružja. I Kleo, 100 posto sam siguran da je on imao neke veze sa njenom otmicom. Mogu li to dokazati? Ne - rekao je on.

Rekao je da jedva poznaje Abstona, koji je proveo 20 godina u zatvoru zato što je bio osuđen za drugo kidnapovanje, ali je rekao da je video kada je njegov brat Mario uhapšen zbog droge i oružja nakon racije, prenosi Daily mail.

Policija se pojavila u zgradi u kojoj majka i ujak žive u Memfisu, Tenesiju i počela je da ide od vrata do vrata u potrazi za članovima porodice.

Nadležni imaju snimak vozila korišćenog u kidnapovanju, GMC terrain-a 2013. u istom području 24 minuta pre nego što je Flečer oteta u 4.20 sati.

Na snimku koji je pribavila policija, a koji nije objavljen, vidi se kako muškarac "agresivno" trči prema Flečer (34) i gura je u suvozačevu stranu vozila.

Kleot Abston
foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

Policija je pronašla telo u blizini mesta na kojem je nestala Flečer u petak ujutru dok je džogirala, a još uvek nije poznat uzrok smrti kao ni da li je u pitanju nestala bogatašica.

Kako navode američki mediji, Eliza je unuka industrijalca Džoa Orgila, osnivača kompanije Orgill Inc, i naslednica je miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.