BOGATA NASLEDNICA NESTALA, NADZORNE KAMERE SNIMILE UZNEMIRUJUĆ PRIZOR: Da horor bude veći - pronađeno i jedno TELO!
Eliza Flečer, Foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

UŽAS

BOGATA NASLEDNICA NESTALA, NADZORNE KAMERE SNIMILE UZNEMIRUJUĆ PRIZOR: Da horor bude veći - pronađeno i jedno TELO!

Pronađen je i njen mobilni telefon i flaša sa vodom

Objavljeno: 12:20h

Zločinac koji je optužen za otmicu bogate naslednice Elize Flečer vrebao ju je gotovo 30 minuta nedaleko mesta gde je redovno trčala, piše Daily Mail.

Policija je u nedelju uhapsila Kleota Abstona (38) i optužila ga za posebno tešku otmicu i uklanjanje dokaza nakon nestanka Elize Flečer 2. septembra.

Policajci imaju snimak vozila korišćenog u otmici, crnog terenca GMC iz 2013., koji je snimljen na istom području 24 minuta pre nego što je Flečer, inače majka dvoje dece, oteta u 4:20 ujutro u Memfisu, u američkoj državi Tenesi.

Snimak nadzorne kamere prikazuje muškarca kako ‘agresivno‘ trči prema Flečer (34) i gura je na suvozačevo mesto.

Automobil je zatim četiri minuta stajao na parkiralištu pre nego što se odvezao na nepoznato mesto.

Eliza Flečer
foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

Policajci su takođe pretraživali obližnji Martin Luter King Riverside park, kao i jezero unutar tog područja, i Pine Hill Park kako bi pokušali pronaći nestalu ženu.

Abstona su uhapsili nešto više od dve godine nakon što je pušten iz zatvora u kojem je služio 20-godišnju kaznu zbog otmice i pljačke advokata Kempera Duranda u Memfisu u maju 2000. godine.

Policija mu je ušla u trag nakon što je pronašla njegov DNK na papučama koje su mu ispale dok se rvao sa Flečer. Pronađen je i njen mobilni telefon i flaša sa vodom.

Abstonu je određena kaucija od 500.000 dolara. Koliko je poznato, on zasad odbija da sarađuje ​​sa policijom i reći gde se nalazi nestala žena.

Kleot Abston
Kleot Abstonfoto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

Policija veruje da je Flečer, inače zaposlena u vrtiću, Abston ozbiljno povredio i da je u vozilu ostalo krvi.

Njegov brat Mario Abston (36) takođe je uhapšen u subotu kad što je policija pretražila njegov dom nakon što su susedi primijetili da se njegov brat ‘sumnjivo‘ ponaša.

Policajci su pronašli poluautomatski pištolj, vagu s vrećicom heroina i fentanila, pa ga sada terete za kazneno delo posjedovanja vatrenog oružja, posedovanja vatrenog oružja tokom počinjenja opasnog kaznenog dela i za posedovanje zabranjenih stvari.

Mario Abston je rekao policiji da je njegov brat čistio unutrašnjost svog automobila sredstvom za čišćenje podova, kao i da je prao svoju odeću u sudoperi u kući.

Još jedan sused potvrdio je da se Kleot Abston ponašao ‘jako čudno‘, a policija je utvrdila da je njegov telefon bio u blizini mesta gde je Flečer poslednji put viđena.

Policajci su tokom vikenda odvezli kontejner koji se nalazio u blizini stambenog kompleksa gde su živela braće Abston.

Na poslednjoj poznatoj Abstonovoj adresi, pronađen je isti crni terenac s oštećenim zadnjim svetlom. U izjavi je navedeno da je Abston stajao na vratima kada je policija stigla i da je počeo bežati, ali je ubrzo uhapšen.

Eliza Flečer
foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

Abston još uvek ne želi reći gde je Flečer, niti što joj je učinio. U izjavi stoji da su dokazi pronađeni u Abstonovom automobilu - među kojima je i mrlja od krvi - doveli do zaključka da je žrtva ‘ozbiljno povređena‘.

U međuvremenu, u potrazi za Elizom pronađeno je telo. Policija nije potvrdila da je isto, pronađeno je sedam milja od mesta gde je poslednji put viđena.

Neposredno pre objave o pronalasku ljudskih ostataka, veliki kamion mobilne zapovedne jedinice policije Memfisa dopremljen je u to područje. Novinari koji su pratili potragu takođe su zamoljeni da se odmaknu dalje od mesta događaja.

Inače, oteta žena je unuka hardverskog magnata Džozefa ‘Džoa‘ Orgila III koji je preminuo 2018. Njenamajka Adele, je Orgillova ćerka. Njihovo porodično poduzeće za veleprodaju hardvera, Orgill Inc., ostvaruje godišnji prihod od tri milijarde dolara, stoji na web stranici kompanije koja zapošljava više od 5.500 ljudi.

1 / 2 Foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

Policija je već u petak pretražila park u blizini mesta gde je bogata naslednica oteta i ugurana u vozilo.

Jedna od komšinica je Abstona opisala kao ‘perverznjaka‘ koji joj se jednom prišunjao iza leđa i pitao je za seks. Činio je isto i drugim ženama u toj četvrti, a ponekad bi sedio u svom crnom terencu i buljio u žene koje su prolazile ili sedile ispred kuća.

Druga komšinica, Latoya (35), rekla je da je osumnjičeni nju i njenu 20-godišnju nećaku ranije ove godine takođe pitao za seks.

‘Stalno mi je mahao da dođem do njega i govorio da će mi dati 100 dolara. Pokušao je uhvatiti i moju nećaku i naterati je da uđe s njim u stan. Koliko ja znam, niko nije pristao na seks. On je jeziv, stvarno je jeziv‘, rekla je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.