NABO JE DIREKT U GLAVU, SAMO SE SRUŠILA OD SILINE UDARCA! Nije znala šta ju je SNAŠLO (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter/@shasha__cs

UŽAS

NABO JE DIREKT U GLAVU, SAMO SE SRUŠILA OD SILINE UDARCA! Nije znala šta ju je SNAŠLO (VIDEO)

Reper iz Bristola Takaio Nembhard izboden je na smrt na tom događaju u ponedeljak nakon što je otputovao u prestonicu da se "dobro provede"

Objavljeno:

Muškarac je snimljen kako udara ženu na zemlju dok je nasilje izbilo poslednjeg dana karnevala u Noting Hilu u ponedeljak.

Čini se da snimci pokazuju kako je žena uhvaćena u uličnu tuču pre nego što muškarac mahne prstom prema njoj.

Zatim ga ošamari pre nego što mu on uzvrati, udarivši je u lice.

Ženi su pomogli da ustane dok su muškarca odvukli drugi veseljaci poslednjeg dana događaja. Nije jasno da li je zadobila bilo kakve povrede ili će biti podignuta optužnica.

Portparol metropolitenske policije rekao je za Metro.co.uk da je policija upoznata sa snimkom koji kruži društvenim mrežama. „Izgleda da je to bilo prijavljeno policajcima u to vreme ili da smo od tada dobili izveštaj“, dodali su.

Video se pojavio na Tviteru pošto je bivši komandant Skotland Jarda upozorio kako, iako je karneval obično „bezbedan za većinu ljudi“, obično se „degeneriše“ u nasilje bandi poslednjeg dana.

Reper iz Bristola Takaio Nembhard izboden je na smrt na tom događaju u ponedeljak nakon što je otputovao u prestonicu da se "dobro provede".

Istraga o ubistvu je sada pokrenuta povodom smrti 21-godišnjaka, poznatog kao TKorStretch.

Policija je sinoć oko 20 časova pronašla repera ispod nadvožnjaka Vestvai u Ladbroke Groveu.

Više od 200 hapšenja je izvršeno tokom karnevala, uz niz nasilnih incidenata i ozbiljnih uboda nožem, što je navelo Met da aktivira naredbu iz Odeljka 60 – dajući službenicima ovlašćenje da zaustave i pretresu ljude bez razumnog razloga – u granicama događaja do 1 ujutro.

Ukupno 209 hapšenja uključuje 46 zbog napada, 36 zbog posedovanja droge, 33 zbog posedovanja uvredljivog oružja, 27 prekršaja javnog reda i mira i osam seksualnih napada.

Trideset pet je označeno kao drugi, dok je 10 osoba uhapšeno zbog sumnje da su posedovali psihoaktivne supstance, sedam zbog vožnje pod dejstvom alkohola ili droge, pet zbog krivičnog dela štete i po jedna zbog krađe i razbojništva.

Milioni ljudi spustili su se u prestonicu na svetski poznat događaj nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije Covida.

Policijski konj je takođe poginuo na dužnosti nakon što se srušio poslednje noći.

U međuvremenu, snimci su pokazali kako autobusko sklonište popušta pod teretom plesača koji su se popeli na krov, ostavljajući dve osobe kojima je potrebna medicinska pomoć.

Sinoć su timovi pokrenuli ogromno čišćenje kako bi očistili ogromne gomile smeća zaostalih nakon trodnevnih svečanosti. Oko 200 čistača ulica i 30 kamiona za smeće imali su zadatak da uklone ostatke, uključujući kutije za poneti i oštećene bicikle Transport for London.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.