AVION LEBDI NA NEBU, STOJU U MESTU - NE POMERA SE! O ovom snimku bruji ceo SVET, šta se ovde DEŠAVA??? (VIDEO)
Avion, Foto: Printscreen/Instagra/unilad

kvar u matrixu

AVION LEBDI NA NEBU, STOJU U MESTU - NE POMERA SE! O ovom snimku bruji ceo SVET, šta se ovde DEŠAVA??? (VIDEO)

Korisnik Reddita Kuestionsmisaniti je podelio TikTokerov kvar u trenutku Matriksa, koji je pokazao da avion leti iznad njihovih glava izgleda da se smrzava u vazduhu i ostaje da lebdi na nebu

Objavljeno:

Redditor je podelio trenutak kada je stvarnost naizgled pokvarila, i svakako je zapanjujući.

Korisnik Reddita Kuestionsmisaniti je podelio TikTokerov kvar u trenutku Matriksa, koji je pokazao da avion leti iznad njihovih glava izgleda da se smrzava u vazduhu i ostaje da lebdi na nebu.

Na snimku, koji je @jenniferireneotto prvobitno postavio na TikTok, vide se ljudi kako stoje na ulici, pokazujući svoje telefone u vazduh. Kada se osoba koja snima pomeri prema gore, otkriva mali avion koji vuče transparent koji je zaglavljen na nebu kao da je neko pauzirao na svom putovanju. Pogledajte snimak ispod:

Ljudima nije trebalo dugo da odgovore na objavu uz natpis: „Da li neko može da objasni? Ili je to samo kvar u Matrixu?“, nudeći objašnjenja.

Deleći dugačak odgovor, jedna osoba je napisala: „Kada je potisak koji stvara avion potpuno isti kao vetar koji se bori protiv aviona, on ostaje u vazduhu, jer što se vetra i aviona tiče, ispunjeni su svi uslovi za let.”

Nastavili su: „Razmišljaj o tome kao o zmaju. Kada imate velikog zmaja na nebu i ne kreće se mnogo ili uopšte, on je još uvek gore jer ga vetar drži, a vi, na zemlji držeći tetivu, stvarate otpor vetru, i kao rezultat toga, zmaj se bori sa vetrom i ostaje u vazduhu. To je ono što se dešava sa ovim avionom."

Drugi korisnik društvenih medija je dodao: „Ponekad možete videti i ptice kako to rade, to je češće jer je potrebna brzina vetra mala. Izgledaju smešno. Oh, a neki to rade namerno da bi bolje gledali [u] zemlju kada love!”

1 / 5 Foto: Profimedia

Ako gore navedeno nije dovoljno za ispravku „kvara u Matriksu“, dozvolite nam da vas vratimo u jun, kada je neko drugi bio ubeđen da svi živimo u simulaciji zbog naleta sa limunom.

Deleći video na kojem priprema hranu u kuhinji, žena iza snimka je objasnila: „Možete da vidite kako grabim limun, zar ne. Prepolovila sam ga i onda sam ga još jednom prepolovila baš tamo.

„Možete da vidite da ga sečem, onda idem po kesu, zgrabim kesu i vratim se po limun, zgrabim limun i dodirnem ga i pitam se: „Zašto nije presečen na pola?“

"Pustim jer limun više nije prepolovljen. Bio je bukvalno netaknut, možete me videti na snimku kako sam prepolovio limun. Ovo mi se nikada nije desilo i ne znam kako da postupim , Šizim."

Ne možemo zamisliti da su razumne mašine koje su simulirale našu stvarnost bile posebno oduševljene time što je njihov glavni plan pokvario limun, ali ko smo mi da sudimo?

(Espreso/Unilad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.