NAPUSTIO ŽENU DA BI SE NAŠAO SA NJOM: Zbog PROSTITUTKE debelo nagrabusio, evo šta se desilo na MEDENOM MESECU!
Pol Turovski, Foto: Hillsborough County Sheriff's Office

DRAMA!

NAPUSTIO ŽENU DA BI SE NAŠAO SA NJOM: Zbog PROSTITUTKE debelo nagrabusio, evo šta se desilo na MEDENOM MESECU!

Kancelarija šerifa okruga Hillsborough (HCSO) potvrdila je da je Turovski odgovorio na oglas koji su postavili, pri čemu je Turovski pristao da se sastane sa tajnim službenikom kako bi platio seks

Objavljeno:

Muškarac sa Floride uhapšen je na medenom mesecu nakon što je napustio svoju usnulu ženu da bi se našao sa s*k radnicom.

Pol Turovski, 34, iskrao se iz svoje hotelske sobe u Tampi gde je njegova žena spavala kako bi upoznao prostitutku koju je pronašao na internetu.

Međutim, kada je stigao u hotel Hajat gde je dogovorio sastanak sa prostitutkom, uhapsila ga je lokalna policija tokom operacije.

Kancelarija šerifa okruga Hillsborough (HCSO) potvrdila je da je Turovski odgovorio na oglas koji su postavili, pri čemu je Turovski pristao da se sastane sa tajnim službenikom kako bi platio seks. Stavljene su mu lisice po dolasku u hotel i optužen da je nagovarao drugu osobu da izvrši prostituciju.

„Kao gost na venčanju, pitam se da li je bilo prekasno za vraćanje uručenih poklona“, rekao je šerif okruga Hilsboro Čed Kronister, dodajući da je Turovski bio jedan od 176 muškaraca uhapšenih u operaciji tog tipa.

Bonus video:

01:20

NUKLEARNA ELEKTRANA ZAPOROŽJE KLJUČ ZA PREDSTOJEĆU ZIMU?! Stručnjaci upozoravaju: Ako je Rusi osvoje DIKTIRAĆE USLOVE SVETU

(Espreso/Pubity)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.