LIKVIDIRAN ALEKSIJ KOVALJOV? Streljan u blizini svoje kuće, ovo nije bio prvi pokušaj da se ELIMINIŠE!
Aleksij Kovaljov, Foto: Printscreen/Facebook/Yvan Sissoko

ubistvo

LIKVIDIRAN ALEKSIJ KOVALJOV? Streljan u blizini svoje kuće, ovo nije bio prvi pokušaj da se ELIMINIŠE!

Tokom okupacije Hersonske oblasti od strane Rusa, Kovaljov je ostao na svojoj teritoriji i kasnije je počeo da sarađuje sa okupatorima, postajući i jedan od gaulajtera okupirane teritorije, za šta je optužen za izdaju

Objavljeno:

Na teritoriji Hersonske oblasti koju su privremeno okupirale ruske trupe, eliminisan je zamenik izdajnik i saradnik Aleksij Kovaljov. Uništili su ga ukrajinski partizani.

Ovo je izvestio zamenik regionalnog saveta Hersona Serhij Khlan, pozivajući se na sopstvene izvore.

„Postojale su informacije da je u luci Zalizni ubijen izdajnik Aleksij Kovaljov, bivši poslanik Ukrajinske Narodne Republike. Podaci zahtevaju pojašnjenje, ali je zanimljivo da su i propagandni mediji preneli smrt svog „ministra“, iako su je odmah poništili. – napisao je Khlan.

Ruski mediji su preneli da su Kovaljeva eliminisali partizani, ali su odmah uklonili položaj.

Lokalni Telegram kanali pišu da se u blizini kolaboracione kuće u Golom Pristanu sada nalazi veliki broj stanara – vojnika iz okupacione grupe, kao i policajaca iz okupacione „policije“. Prema kanalima, partizani su streljali Kovaljeva u blizini njegove kuće.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ovo nije prvi pokušaj protiv izdajnika. 22. juna pojavile su se informacije da je Kovaljov poginuo u eksploziji automobila. Kasnije se ispostavilo da je živ. U snimku koji su objavili ruski mediji, Kovaljov je optužio ukrajinske specijalne službe za „sabotažu“ protiv njega.

Tokom okupacije Hersonske oblasti od strane Rusa, Kovaljov je ostao na svojoj teritoriji i kasnije je počeo da sarađuje sa okupatorima, postajući i jedan od gaulajtera okupirane teritorije, za šta je optužen za izdaju.

Bonus video:

01:20

NUKLEARNA ELEKTRANA ZAPOROŽJE KLJUČ ZA PREDSTOJEĆU ZIMU?! Stručnjaci upozoravaju: Ako je Rusi osvoje DIKTIRAĆE USLOVE SVETU

(Espreso/OMG Bulletin News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.