VELIKI SKANDAL TRESE GRADSKU BOLNICU: Doktorka Marijana uradila SRAMNU stvar, pokrenuta ISTRAGA! (FOTO)
Masovni pregled, Foto: printscreen kp.ru

skandal u bolnici

VELIKI SKANDAL TRESE GRADSKU BOLNICU: Doktorka Marijana uradila SRAMNU stvar, pokrenuta ISTRAGA! (FOTO)

Ministarstvo zdravlja Jakutije je takođe najavilo kontrolu

Objavljeno:

Doktorka iz Rusije “proslavila” se na internetu kada su je snimila kako istovremeno pregleda 20 pacijenata u svojoj ordinaciji u Gradskoj bolnici broj 3 u Jakutsku.

Neurolog Marijana Isakova se na snimku vidi kako instruiše gomilu ljudi da rašire ruke i dodirnu vrh nosa, ali izgleda da nije očekivala da će neko podeliti njen “poduhvat” na društvenim mrežema. Građani Jakutska, ali i cele Rusije bili su zgroženi njenim ponašanjem, dok je, kako piše Komsomolskaja Pravda proglašena najlenjom doktorkom u zemlji.

– Ispružite ruke i dodirnite vrh nosa prstom. Slobodno, svi ste dobro. Ako se ovo zove medicina… – bio je jedan komentara na Telegramu, prenosi portal kp.ru.

1 / 4 Foto: printscreen kp.ru

Međutim, neki građani nisu bili tako negativni pa je neko primetio da je bolje proći takav “kolektivni” lekarski pregled nego čekati u redu satima. Drugi su sugerisali da se radi o jednostavnom rutinskom pregledu, koji je moguće obaviti na ovaj način.

Uprava bolnice se ne slaže sa tim i pokrenula je istragu protiv doktorke povodom skandala. Ministarstvo zdravlja Jakutije je takođe najavilo kontrolu.

(Espreso / kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.