DA LI MOŽETE DA IZDRŽITE 11 MINUTA KOMPLETNOG STRAHA? Isplivao HOROR snimak, ceo svet UŽASNUTO GLEDA! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/TikTok/@spooki.squid

UŽAS

DA LI MOŽETE DA IZDRŽITE 11 MINUTA KOMPLETNOG STRAHA? Isplivao HOROR snimak, ceo svet UŽASNUTO GLEDA! (VIDEO)

Reakcija onih koji snimaju klip sve govori

Objavljeno:

Čovek je dobio malo više nego što je očekivao kada je odlučio da istraži unutar paukovog gnezda koje je otkrio ispred stražnjih vrata svog doma u Australiji.

Na uznemirujućim snimcima koje je korisnik objavio kao na društvenoj mreži TikTok, može se videti kako čovek čačka po unutrašnjosti gnezda.

Prvi prizor nekoliko desetina malih beba paukova je dovoljno alarmantan, ali faktor straha se pojačava 11 sekundi kasnije kada se mama pojavi.

Očigledno ne previše srećna što je njihova privatnost napadnuta, odrasli pauk se uvlači u video – a ona je velika. Reakcija onih koji snimaju klip sve govori.

"To je j**eno. Sr**e", kaže čovek koji drži kameru nakon što je prvobitno otkrio gnezdo. Njegov prijatelj se slaže, vičući: "O moj Bože, koliko ih je."

Pauk
foto: Profimedia

Ta početna strepnja se ubrzo pretvara u potpuni užas kada se odrasli pauk pojavi u videu. To je samo najkraći pogled, ali će verovatno biti dovoljan da ostavi sve arahnofobe napolju da pate nekoliko neprospavanih noći.

Poslednjih nekoliko sekundi snimka vidi se kako se kamera pomera ka jednom od muškaraca koji su otkrili. Njegov šokirani izraz lica verovatno je odražavao izraz mnogih koji su gledali snimak kod kuće. Video možete pogledati po sopstvenom nahođenju ovde.

Snimak susreta pauka ubrzo je pronašao zarobljenu publiku na TikTok-u, gde je video pogledan 5,3 miliona puta i prikupio preko 15.000 komentara prikladno užasnutih gledalaca u tom procesu.

„To je zastrašujuće“, napisala je Kili Vins, a Jordos Karltos je to uporedio sa „doslovnim filmom o čudovištima“.

Jedan korisnik društvene mreže je napisao: "Moja duša je napustila moje telo."

Dok je jedna korisnica u šali preklinjala one koji stoje iza videa da ne rizikuju i jednostavno „zapale kuću“.

Drugi su bili manje iznenađeni onim što su videli. „Dobro došli u Australiju“, napisao je jedan korisnik.

Prema Clementine Thuilier iz Australian Geographic-a, postoji čak 10.000 različitih vrsta pauka koje naseljavaju različite ekosisteme u Australiji.

Sposobni da dostignu raspon nogu do 15 centimetara, Thuilier rangira Huntsman pauke kao devetu najopasniju vrstu pronađenu u Australiji - ali ne nužno iz razloga koje možda mislite.

„Oni nerado ujedaju i veća je verovatnoća da će pobeći kada im se približe, a njihov otrov se ne smatra opasnim za ljude“, objašnjava Thuilier. „Njihova opasnost više dolazi od izazivanja nesreća od strane preplašenih vozača koji reaguju na lovca koji iskoči iza štitnika od sunca ili komandne table automobila kada je u pokretu.

„Uprkos njihovoj zastrašujućoj veličini, pauci lovci mogu biti saveznici u kući; oni pomažu u kontroli štetočina jedući manje insekte.

(Espreso/newsweek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.