ĆERKA POZNATOG VOĐE KRIMI KLANA PROGOVORILA: Otac dopuštao da me SILUJU, bila sam KRVAVA i u MODRICAMA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

PROGOVORILA O JEZIVOM PERIODU ŽIVOTA

ĆERKA POZNATOG VOĐE KRIMI KLANA PROGOVORILA: Otac dopuštao da me SILUJU, bila sam KRVAVA i u MODRICAMA! (VIDEO)

Do sada je samo jedna žena bila vođa jakuza – Fumiko Taoka, koja je do 1984. vodila bandu svog preminulog supruga Kazuo Taoka

Objavljeno:

Šoko Tendo je ćerka slavnog Hirojasu Tenda, čoveka poznatog u celom svetu po tome što je bio član najopasnije bande na svetu – japanskih “jakuza”. On ju je prisilio u s*ksualno ropstvo tokom pet godina, nakon čega je uspela da pobegne.

Mafija je naspram bande od 35.000 članova kao dečji vrtić. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovini organima i ritualnom odsecanju malog prsta.

Dok statistike pokazuju da se divlja kriminalna grupa smanjuje, likvidacije ne prestaju da se događaju i to pred brojnim svedocima. Žene imaju loš status u jakuzama, a ćerke su često prisiljene na prostituciju od strane članova sopstvene porodice.

Šoko Tendo, ćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivajući da je njen otac dopustio drugim članovima da je siluju u više navrata, ostavljajući je “krvavu i u modricama” u hotelskoj sobi.

Zbog toga je postala zavisna od droga kojima su je opskrbljivale “jakuze”. Šoko su često i okrutno tukli isti oni kojima je bio zadužen njen otac, zbog čega je imala modrice, slomljene kosti i puknute bubne opne.

– Svaki put kad sam upoznala novog muškarca, mislila sam da će biti drugačije – rekla je.

Sada je u ranim pedesetima, pa se podvrgnula plastičnoj operaciji kako bi sakrila svoje povrede.

Veruje se da jakuze vode trgovinu belim robljem u Japanu, mameći žene širom sveta obećanjem vize. Oduzimaju im pasoše i stvaraju dugove, terajući ih da rade u bordelima kako bi ih isplatili.

Pretpostavlja se da su kapitalizovali svoj status destinacije s*ks turizma u Aziji. Njihova mreža bordela nije samo u Japanu, već i u Koreji, Tajlandu i na Filipinima, gde stranci mogu da idu na posebne s*ks žurke.

Do sada je samo jedna žena bila vođa jakuza – Fumiko Taoka, koja je do 1984. vodila bandu svog preminulog supruga Kazuo Taoka.

Banda je prepoznatljiva po tetovažama po celom telu, ali i po odsečenom malom prstu. Članovi bandi se koriste mačevanjem i meditacijom, ali amputacija malog prsta je kazna ako pređu granicu, obično ako ne mogu da plate kockarske dugove ili ne obave zadatke, poput ubistava ili uvoza droge. Ovaj proces je poznat kao “jubicume” – što bukvalno znači “skratiti za prst”.

Na vrhuncu moći banda je imala 184.000 članova.

(Espreso / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.