PRSATA NEMICA IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU, SVAKA JE TEŠKA PO 10 KILA! Kad vide plavušu, muškarci odlepe, evo zašto
Foto: Printscreen

KAKVA JE!

PRSATA NEMICA IMA NAJVEĆE GRUDI NA SVETU, SVAKA JE TEŠKA PO 10 KILA! Kad vide plavušu, muškarci odlepe, evo zašto

Sa druge strane, koliko god bila ponosna na svoje grudi, u nekim situacijama su joj one stvarni teret

Objavljeno:

Nemica Majra Hils je sa veličinom 32 Z ponosna vlasnica največih veštačkih grudi na svetu. Međutim, Bešin, kako joj glasi umeničko ime, ne namerava tu da stane. Radi uspešno kao model za seksi editorijale.

Majra je visoka samo 167 centimetara, a svaka dojka pojedinačno joj je blizu 10 kilograma i obe su ispunjena slanom tečnošću. Pre silnih operacija njene gurdi su bile veličine A.

Sa druge strane, koliko god bila ponosna na svoje grudi, u nekim situacijama su joj one stvarni teret. Ističe da ima velikih problema kada vozi auto. Takođe, iako zvuči komično, suočava se sa poteškoćama kada poželi da ide u bioskom ili mora da leti avionom.

- Moje bluze moraju da budu jako široke i da imaju baš velike izreze. Isto tako, grudnjake moram da šijem, jer ne mogu da ih kupim u običnim radnjama. Ipak, barem za pantalone i suknje ne moram da brinem - njih mogu da kupim u običnim prodavnicama - kaže Majra.

Majra u svakom trenutku u torbi nosi i dodatni grudnjak, za slučaj da joj onaj koji ima na sebi pukne. Velika je zaljubljenica u fitnes i dosta vremena provodi u teretani. A tada joj trebaju i do tri sportska grudnjaka nošena jedan preko drugog.

Više ne obraća pažnju na razne reakcije i komentare o njenom neobičnom izgledu.

- Ne mogu ovo da sakrijem. Nekad čujem smeh iza sebe na ulici, ili se neko baš zapilji, čujem i negativne reči. Žene me često mrze. Muškarci su najčešće bez teksta ili misle da sam porno glumica - zaključila je Nemica.

(Espreso/Kurir stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.